Należy bezwzględnie i jak najszybciej przywrócić zasady pierwszeństwa na tym skrzyżowaniu. Należy zmierzyć natężenia pojazdów na każdym wlocie i zgodnie z tym ustalić zasady pierwszeństwa (pierwszeństwo na najbardziej uczęszczanych kierunkach). Obecne rozwiązanie jest niebezpieczne i prowadzi do wymuszeń pierwszeństwa, ponadto skrzyżowanie ma przesunięte wloty, co utrudnia widoczność i poruszanie się. Jest to jedno z wielu miejsc na piotrkowskich drogach wymagających gruntownej poprawy organizacji ruchu.
Polecam oddać prawo jazdy i przystąpić do ponownego egzaminu na prawo jazdy.
Rownorzedne jest tez na Dabrowskiego z Roweckiego. I po co? Komu przeszkadzała Dabrowskiego z pierwszenstwem?
Ja natomiast miałam taką sytuację że na skrzyżowaniu stał Kot i patrzył na mnie i sama zgłupiałam a potem skręciłam w prawo bo łatwiej w prawo niż w lewo
Miałam tam sytuacje że nadjechały cztery auta z każdej strony
iiiiii zonk
Zasada ograniczenonego zaufania... Niestety to jedno z gorszych skrzyżowań w PT.1
Jeśli takie skrzyżowanie jest dla kogoś za trudne do ogarnięcia nie powinien wsiadać do samochodu.Proszę państwa ,to jest elementarz jazdy samochodem.Skrzyżowanie dróg równorzędnych.Zasada prawej ręki itd.Jak wiadomo gdy ktoś nie zna elementarza jest analfabetą.Dla własnego i innych użytkowników dróg bezpieczeństwa darujcie sobie jazdę samochodem.
Trochę wolniej trzeba jeździć i patrzeć na znaki. Poza tym zasada ograniczonego zaufania, bo niestety nie tylko natym skrzyżowaniu wariatów nie brakuje.
Ten uszkodzony budynek byl ledwo co wykonczony, myslalem ze bedzie tam sklep. Wspolczuje wlascicielom, pewnie stracili troche nerwow.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!