metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kilof ~kilof (Gość)29.08.2016 11:11

kur...a ludzie,wina zawsze jest kierujacego samochodem jak dojdzie do wypadku na przejsciu dla pieszych a nikt nie widzi tego oczami kierujacego,jak taki jeden pajac z drugim wtargnie na to przejscie nie rozgladajac sie,bo przeciez on jest Panem ,on ma pierwszenstwo,a juz w szkole ucza jak przechodzic przez jezdnie,trzeba stanac i sie rozejrzec.a juz szkoda gadac o tych rowerzystach ktorzy prosto z chodnika wjezdzaja na przejscie i teraz sie czlowieku zastanawiaj czy taki palant jadacy chodnikiem wjedzie na to przejscie czy pojedzie sobie dalej wdłóż ulicy i co mamy sie za kazdym razem zatrzymywac bo a no,widelec wejdzie mi na przejscie???

137

Sulejowianka od urodzenia ~Sulejowianka od urodzenia (Gość)30.08.2016 13:43

Kucyk -haha...... nie obrażaj mnie bo nawet nie masz pojęcia komu wjeżdżasz i żebyś wiedział że baraniorz z krwi i kości nie wstydzę sie tego. Nie jestem młodzieńcem i jakoś wiem jak poruszać się na pasach jako pieszy czy też jako kierowca. Prawko mam od 18- tu lat i nigdy nie miałam żadnego zdarzenia drogowego lub też kolizji. NA DRODZE TRZEBA MIEĆ OCZY DO OKOŁA GŁOWY!!!

32

Sprawiedliwa456 ~Sprawiedliwa456 (Gość)30.08.2016 23:10

Przychamujcie z tymi złymi komentarzami jak rodzina to czyta to sie pewnie załamuje.Jesteście mądrzy w necie a pi**y w świecie !!!!!
To nie był żaden śmieć żeby go nie zauważyć to był CZŁOWIEK !!! Jakbym spotkała tego Poje***ego kierowcę to bym mu kark przy samej dupie ukręciła !!! Przykro mu ?? Jego słowa nie wyżywią dzieci i żony. Czemu to musiało spotkać porządnego człowieka a takiego menela to nic nie ruszy ??!!

52

incognito ~incognito (Gość)31.08.2016 10:02

Ktoś chociaż mu pomógł??!!

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat