Widziałem to na żywo i było zupełnie inaczej niż tutaj piszą. No cóż ktoś miał więcej kasy i zmienił przebieg zdarzeń
Co wy ludzie piszecie na głupoty?! Wina kobitki jest ewidentna, ale pisanie, że jechała pod prąd to czysty absurd. Dziecko jest w szpitalu, a wy jak takie hieny rzuciliście się tu żeby wyrzygać swoje frustracje.
Akurat tamtędy jechałam i przez tą sytuację spóźniłam się na rozmowę o pracę
Spotkały się dwa potwory o ogromnej mocy silnika nie do opanowania w tak trudnej sytuacji na drodze gdy śnieg po kolana
Przy tak małej prędkości i takie uszkodzenia? Ciekawe jak by tak miało to miejsce na autostradzie? Takie autka nie powinny jeździć szybciej niż 30 kmh
Może i nie jestem doświadczonym kierowcą i nie jeżdżę zbyt dużo, nawet nie mam prawa jazdy ale jak widzę jak jeżdżą inni to aż strach.
Zapewne wina rowerzysty lub osy ewentualnie drzewo zasłoniło widoczność proponuję wyciąć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!