metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Ziiom ~Ziiom (Gość)19.08.2010 13:38

Golf i wszystko jasne.

00

kris krisranga19.08.2010 17:16

volkswagen golf - tyle w temacie

Komentarz był edytowany przez autora: 19.08.2010 17:17

00

lewy ~lewy (Gość)19.08.2010 19:43

a czy kierowca z golfa miał kaptur na głowie?i gdzie w tym czasie byli jego rodzice sie pytam???

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga19.08.2010 20:22

Kilkanaście dni temu na tym właśnie rondzie cudem uniknąłem wypadku. Było to 2.08. ok godz. 16:30. Jechałem ul. Wolborską w kierunku Meszcz. Wjeżdżając na Rondo Narodowych Sił Zbrojnych zauważyłem jadący z mojej prawej strony ul. Miast Partnerskich samochód osobowy z tablicami EL, zbliżający się z dużą prędkością. Na wszelki wypadek zwolniłem i użyłem sygnału dźwiękowego. Przeczucie mnie nie omyliło - kierowca tego drugiego samochodu (z wyglądu Rom) nie zwalniając przemknął przez rondo na wprost, przejeżdżając tuż przed maską mojego samochodu i wymuszając pierwszeństwo przejazdu. Tylko dzięki wzmożonej czujności uniknąłem ciężkiego wypadku. Ciekawe, czy ten łodziak miał prawo jazdy?

Komentarz był edytowany przez autora: 19.08.2010 20:23

00

lukch ~lukch (Gość)19.08.2010 20:52

Ej, ja też mam Golfa III Kombi i protestuję przeciwko stereotypom. Dodam tylko, że w czasach kiedy został nabyty na ulicach królowały Fiaty 126 i Polonezy a i Trabantów było co nie miara. Oczywiście ze zdechlakami po wypadku z Niemiec nie ma ta sztuka nic wspólnego, ale stereotyp krzywdzący.

00

ilidan ilidanranga19.08.2010 22:52

nie auto a kierowca jest winny! jak nieudacznicy jezdzic nie umieja to czy to bedzie WV czy porsche, to nie ma znaczenia. ja mam golfa( podobnie jak przedmowca z czasow gdy w piotrkowie polonez byl exkluzywny)i jakis nigdy nie spowodowalem wypadku ani kolizji.

00

Muchozol ~Muchozol (Gość)19.08.2010 23:12

To skrzyżowanie Miast Partnerskich z Wolborską jest gdzies na odcinku między Sulejowską a Rakowską?

00

BLEKI BLEKIranga19.08.2010 23:40

Cytuję:
~Muchozol (Gość)27 minut temu, 23:12
To skrzyżowanie Miast Partnerskich z Wolborską jest gdzies na odcinku między Sulejowską a Rakowską?

-tak, tzn to jest rondo

00

marek oczywiście ~marek oczywiście (Gość)20.08.2010 01:12

tam nie osobowe a ciężarowe samochody są największym zagrożeniem. wystarczy tam stanąć na kilka minut by zobaczyć że samochody jadące obwodnicą nie zatrzymują się przez źle zaprojektowane rondo.

00

ilidan ilidanranga20.08.2010 07:30

"BLEKI" napisał(a):
-tak, tzn to jest rondo

A rondo to co? juz nie skrzyzowanie? Moze nie dla kazdego ale dla osob ktore skonczyly kurs i zdaly egzamin na prawo jazdy rondo to normalne skrzyrzowanie!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat