metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
loveboy ~loveboy (Gość)16.09.2011 20:15

Trzymaj się nasz tancerzu na rurze. Damian wyjdziesz z tego!!!

00

ciekawy ~ciekawy (Gość)16.09.2011 21:41

ciekawy jestem czy motocyklista miał 50 czy może 150 na liczniku ? Zna ktoś odpowiedz ?

00

pierwszy stopień do piekła ~pierwszy stopień do piekła (Gość)16.09.2011 23:13

...ta..ja znam...miał 234 km/h.

00

przechodzień ~przechodzień (Gość)17.09.2011 09:40

Nic poważnego się nie stało. Facet z Opla (dekarz) chciał zaparkować w strefie parkowania przed posesją Słowackiego 52 gdzie przyjechał żeby zobaczyć dach do naprawy. Jechał od strony wschodniej a motocyklista (striptizer) wioząc na motocyklu swojego pieska z czerwona apaszką na karku, jadąc od strony zachodniej (A.K) uderzył w prawy bok skręcającego w strefę parkowania samochodu. Wina leży po stronie kierowcy Opla bo powinien skręcając przepuścić jadącego wprost. Motocyklista jechał wolno i tylko upadając uderzył się w kolano. Pogotowie zabrało go do szpitala na badanie
nawet pieskowi się nic nie stało. Po 1,5 godzinie tego motocyklistę przywieziono już z powrotem w to miejsce gdzie miało miejsce zdarzenie. Chodził o własnych siłach. Motocykl nie ucierpiał a samochód ma trochę wgniecioną prawą stronę, uszkodzono boczne lusterko (motocyklista uderzył w nie łokciem) i dziurawe prawe przednie koło. Wymienił koło na zapasowe i odjechał a motocykl zabrano na lawetę. I po co tyle szumu?

00

anonim ~anonim (Gość)17.09.2011 10:27

widzialem ten wypadek motocyklscie sie nic nie stalo lekkie obrazenia i odziwo normalnie kierowal tak jak przepisy nakazuja

00

Motocyklista ~Motocyklista (Gość)17.09.2011 13:12

a samochód odziwo kierował jak przepisy nie nakazują. Zupełny ewenement

00

Damian ~Damian (Gość)17.09.2011 22:52

Widziałem jak ruszał tym motocyklem. Jechał powoli i prawidłowo. Po chwili już leżał z winy kierowcy samochodu. Być może niskie słońce oślepiło kierowce auta, było już po 17tej

00

Maciek ~Maciek (Gość)19.09.2011 18:06

"przechodzien" napisał(a):
Motocykl nie ucierpiał

Motocykl ma porysowany bok, pokrzywione lagi i skrzywioną przednią felgę, także zawieszenie przednie do wymiany. Do tego dochodzą połamane klamki manetek. To według Ciebie nic??

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga19.09.2011 20:12

To chyba był ten motocykl: http://img52.imageshack.us/img52/1774/ep0759.jpg

00

Damian ~Damian (Gość)17.10.2011 12:52

To ja jechałem tym motocyklem, facet ewidentnie chciał wymusić pierwszeństwo, wjeżdżając na moj pas ruchu, ale nie mam pretensji to tego goscia bo zachował sie bo zachowywał sie grzecznie i widac było że jest mu przykro i nie zrobił tego specjalnie.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat