metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Kalisiak tomeczek ~Kalisiak tomeczek (Gość)25.01.2017 13:34

Mistrz kierownicy z cebulandii

10

gość ~gość (Gość)25.01.2017 13:40

Poczekajmy i zobaczymy co do powiedzenia ma chemik, hehe. Ale założę się, że to pewnie wina EPI i tak będzie hehe

21

Trw ~Trw (Gość)25.01.2017 13:52

Gość artykuł ci się pomylił.napewno to nie umiesz czytać

01

Epi ~Epi (Gość)25.01.2017 13:59

Słuchajcie jest takich więcej mądrych inaczej jak chemik. Jest piotrkowiak malina Michał---xxx misiek11 panda ...Piotrkowscy wspaniali kierowcy

13

Epi ~Epi (Gość)25.01.2017 15:42

Do ~Michał---xxx przyznaję się do błędu i Przepraszam.

20

antyjanusz ~antyjanusz (Gość)25.01.2017 15:58

No jakie to polskie... wszędzie sami mistrzowie kierownic a pełno wypadków. Kiedy do waszych rycerskich łbów czyt. zakutych trafi wreszcie, ze kierowcy dzielą się na dobrych i złych? I żelazna zasada, im mniej jeździsz po miastach tym gorzej jeździsz. Po prostej drodze to i mój pies poprowadzi. Jeżdżę na blachach EPI ale miesięcznie robię conajmniej 3 tys km., prawo jazdy od 28 lat, zero punktów karnych i 1 stłuczka bo mi inne EPI przytarło na parkingu. Zamiast licytowac sie kto gorszy a przy okazji bronić bandytów drogowych to tylko idioci potrafią z róźnych parafii od EOP po EP

50

Piotrkowianin Piotrkowianinranga25.01.2017 19:05

Co Wy macie z tym zamazywaniem numerów rejestracyjnych? Dzięki wam ktoś za miesiąc czy dwa będzie mógł kupić to bmw jako bezwypadkowe.

40

epi odp ~epi odp (Gość)25.01.2017 20:00

A ja dostałem od pięknego bmw EP w d....i co bo się zagapił. Po tej mieścinie gorzej się jeździ niż na wsi. Niech EP jedzie do EL to dopiero zadłyśnie ...ha..ha Pozdro dla NIEDZIELNYCH. Kierowcą się jest wszędzie a nie nadymasem i bufonem z EP. kulturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry i jasne

42

SKORUMPOWANY ~SKORUMPOWANY (Gość)25.01.2017 18:14

BMW i wieśniackie lusterka m lock z allegro.....wszystko jasne :)))))

32

Epkillller ~Epkillller (Gość)25.01.2017 14:05

Oni są tylko mocni tutaj i w grupie .pajacyki z piotrkowa.ubrani w swoje rureczki☺

95

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat