on nie zasłabł, jechałem tamtędy, gość wyprzedzał na trzeciego i trochę się przeliczył...
Dajcie spokój chłopakowi tydzień temu urodziło się dziecko, to straszna tragedia. Nie pytajcie skąd i tak już nie pomożecie.
To był Piotrek z Rakowa.Znałam go,przykre tragedia,dla wszystkich
Piotr....zostawił żonę i dwójkę malutkich dzieci ...spoczywaj w pokoju ;(
Ci młodzi nie wiedzą, że fizyki nie przeskoczysz! Jak się jedzie 120 km/h to znaczy, że w sekundę przejeżdżasz 33,4m. Więc, jak w przeciwnych kierunkach jadą auta z takimi prędkościami to ta sekunda to ponad 66m! A, że wektory prędkości są przeciwnie skierowane to zderzają się z prędkością wypadkową 240! Śmierć na miejscu!
Zginął też drugi dziś. środa, ok. godz. 22 na przejeździe kolejowym (nie strzeżonym) w Milejowie) kierowca chyba nie zastosował się do znaków ostrzegawczych i nie zatrzymał samochodu przed torami. Wjechał wprost pod nadjeżdżający pociąg Intercity Tczew - Katowice. Zginął na miejscu.
Dlaczego wypisujecie niektórzy taki głupoty. Jeden napisał, że wyprzedzał na trzeciego. Idioto chwilę po tym jak dowiedziałem się, że zginął mój kolega Piotrek, bylem na miejscu wypadku. Kierowcy, bezpośredni świadkowie zeznali, ze jechał i w pewnym momencie z niewyjaśnionych przyczyn zjechal na 2 pas na którym było auto ciężarowe. Świeć Panie nad jego duszą. [*]
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!