Na ktorego Krasickiego?Tego biskupa,czy tego komunisty?To może sporo wyjaśnić.
Tam notorycznie auta są zaparkowane na jezdni i 2 mijające się samochody nie mogą się zmieścić.
Ta drogą to jest nieporozumienie zawsze ciasno przejechać się normalnie nie da a jeszcze ta droga odchodzącą na ulicę Ściegiennego która jest dwukierunkowa a ledwo co się mieści tam jeden większy bus, aż dziw że tam nie było żadnej stłuczki .
Widać na zdjęciu mój balkon ale wcześniej były mniejsze dopiero co niedawno nam powiększyli i jest znacznie lepiej teraz bo wcześniej to tak ciasno było ale jestem dumna teraz bo taki mały jakby taras jest teraz bardzo mi się to podoba i latem to nawet całe dnie przesiaduje jak jest ciepło ale już od września jest trochę zimniej to jeszcze posiedzę w polarze i czapce ale już od października to nie wychodzę na balkon bo już jest za zimno i dopiero potem tak w marcu albo kwietniu wychodzę na ten balkon ale najpierw trochę go ogarniam mopem bo jest kurz i potem tak co tydzień też przetre trochę na mokro ogólnie jest bardzo miło tu mieszkać ale do rzeczy ten wypadek to naw nie widziałam bo akurat byłam w kuchni
No i piękne przez nieuwagę tego posiadacza prawa jazdy spóźniłam się na rozmowę o pracę
Widziałem, że kierująca, raczej nie dostosowała prędkości do panujących warunków (wąsko, ograniczona widoczność podczas wyjeżdżania z drogi podporządkowanej przez zaparkowane przy krawężniku pojazdy) ;)
Oczy dookoła głowy? również na drodze z pierwszeństwem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!