Jak wam politycy z Łodzi znowu zabiorą S12, S74 i poprowadzą do siebie to się od razu poprawi. Będzie można pomarzyć o poprawieniu bezpieczeństwa na drodze pomiędzy Sulejowem a Piotrkowem Trybunalskim. Tak też oszukano Bełchatów, Wieluń budując pseudo obwodnice.
Jechałem do Piotrkowa, kiedy korek kończył sie w okolicach Krokusa.
Ile jeszcze będzie trwała farsa z niemożnością poprawy tej sytuacji i zrealizowaniu jakiejkolwiek alternatywnej trasy, żeby po każdej kolizji lub wypadku nie paraliżować na kilka godzin tej drogi? Pani DJ, wierzymy w Panią, że się Pani uda!
Urwało się koło. Kierowca zjechał na przeciwległy pas ruchu, walnął w naukę jazdy i dalej uderzył w kolejny nadjeżdżający samochód... Czysty przypadek, ale i szczęście, że wszystkie uszkodzone samochody stoją na jednym pasie ruchu.
Co obecna uśmiechnięta władza zrobiła w temacie s12 po pół roku rządzenia tyle było wycia na PISiorów a nic się nie zmieniło prócz obsadzenia swoimi ludźmi ważnych posad państwowych.
Urwało się koło w samochodzie, był wypadek a wiekszość komentarzy jest o korku. Narzekaniu na władzę, że nie ma objazdu. Nikogo nie interesuje dlaczego urwało się koło.
Czy ta latająca trumna musi cały dzień hałasować nad miastem
Pimpuch może coś z tym zrobisz!!!
Dziś 25 czerwca korków ciąg dalszy, a to tylko zwykły powszedni dzień i kilku panów lata jezdnię. Czy ogromna liczba tirów jadących przez Sulejów, nie rusza nikogo z władz, służb i inspekcji? Trudno przemieszczać się po mieście autem. Nie można wyjechać z posesji albo z jednej na drugą stronę miasta. Hałas okropny tirów stojących, hamujących i ruszających. Smród spalin, okna nie otworzysz w domu. To już jest przesada bo tak jest 7 dni w tygodniu, a środa to już jest dubelt. Czy tiry mają tylko ta jedna drogę na wschód i z powrotem? Mam wrażenie, że tak. Pora z tym sobie poradzić we własnym zakresie.
Proszę osoby poszkodowane w wypadku lub ich rodziny o kontakt, przekażę przydatne informacje, Dominik tel. 664 694 990
Stałam w korku 2 godziny nikt nawet się nie zainteresował czy mam wodę , masakra
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!