Która to już kolizja na tym skrzyżowaniu, 10, 20, 30? Do tego kolizja w sobotę gdy ruch jest znikomy ...
Skrzyżowanie jest proste i dobrze oznaczone, widoczność świetna, nawierzchnia sucha - czyli błąd ludzki, kierująca zapomniała o podstawowych zasadach w ruchu drogowym.
ZABRAĆ UPRAWNIENIA I NA EGZAMIN POD ZAOSTRZONYM RYGOREM DLA TAKICH "KIERUJĄCYCH POJAZDAMI" (NIE MYLIĆ Z KIEROWCĄ).
Chyba jestem czarnowidz, ale już rano mówiłem żonie bez analizy policji jak wyglądał wypadek. Jak zwykle miałem rację, a to dlatego że wiem że ludzie wyjeżdżają, nie poczeka takie niech sobie przejedzie, ile razy tak miałem że za mną pustynia ale wyjeżdżają i to przeważnie Ci no wiadomo powiatowi.
Za taką akcję zabrałbym prawo jazdy i wysłał na ponowny egzamin wymuszającej przejazd.
Druga też nie lepsza - zamiast obserwować sytuację i przyhamować przywaliła w wymuszające auto.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!