Marzena
Też tam byłam, uniknelismy zderzenia odbijając w bok. Udzielalam pomocy poszkodowane kobiecie po czym zabrała ja karetka. P.S Jeśli to czytasz daj znać czy wszystko ok.
Z antypozdrowieniami dla barana w oplu omega kombi EP chyba 026**, który wczoraj wieczorem na A1 między Toruniem a Piotrkowem ciągnąc przyczepę kempingową podczas wyprzedzania ciężarówki dwukrotnie zajechał mi drogę, zmuszając do hamowania z przepisowych 140 km/h do 100 km/h. Nie wiesz ciołku, po co są lusterka w samochodzie?
Widziałyśmy to na własne oczy te walizki porozwalane tył zgnieciony doszczętnie wracałam z rodziną z wakacji 44,5° na autostradzie smród spalin i łajna słońce i możliwe że słabość oraz wykończenie człowieka.. gdy odjeżdżaliśmy serce zdało by się że wyskoczy nic tylko się przeżegnałam i musiałam stanąć przy najbliższym zajazdu .. Masakrycznie to wyglądało ;(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!