A to przypadkiem nie była kolumna prowadzącą ślub? Jechali po południu koło McDonald a jeden debil na jednym kole i już oczyma wyobraźni miałem go na masce bo lekko nim zarzuciło ... Jak chce się zabić to na tory a nie narażać innych. Pozdrawiam normalnych motocyklistów bo to fajni ludzie
Maskara!!! Ostatnio jeden na tej "trasie" jechał prosto na mnie... Korek był duży a On z wielką prędkością przemieszczał sie miedzy autami. Co dogadza mam prawko nie cały rok, ale nie wariuje i nie wygłupiam się na drodze. A dziś właśnie też stałam w tym korku, i juz wcześniej motocykliści wariowali przy wyjeździe z ptb.. Plus teskt jednego pana w sulejowie przy stacji " tutaj kazdy sie zabije " Czy władze śpią i nie widza ile ludzi tam jest ranionych? Ile jest wypadków? Ja rozumiem ze kazdy ma głowę i odpowiada za siebie, ale nie którzy maja brak rozsądku i myślą tylko o sobie nie o innych.
Następnie zdarzenie na sulejowskiej kolo biedronki też nie zdążył wyhamować motocyklista
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!