metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
555 ~555 (Gość)22.03.2016 14:34

Stalo sie i tyle, dajcie juz spokoj tej firmie i innym.Kierowca napewno wyciagnie wnioski i moze byc tylko lepszym kierowca.jakby wjechal prywatny samochod nawet polowy tych komentarzy by nie bylo

11

555 ~555 (Gość)22.03.2016 14:34

Stalo sie i tyle, dajcie juz spokoj tej firmie i innym.Kierowca napewno wyciagnie wnioski i moze byc tylko lepszym kierowca.jakby wjechal prywatny samochod nawet polowy tych komentarzy by nie bylo

41

Busiarze ~Busiarze (Gość)22.03.2016 13:58

Żal dupe ściska konkurencji nie mogą przeżyć ze puścił busa na Łódź dobrze chłopakowi idzie puścił drugiego i gula im chodzi. teraz chca go oczernic każdemu mogło sie to zdarzyć. Tez jestem z konkurencji i życzę mu żeby szło mu jak najlepiej. Powodzenia!!!

62

alibaba ~alibaba (Gość)22.03.2016 16:23

nie ma solidarnosci pomiedzy przewoznikami jeden drugiemu swinie podkłada wiec jak pojawił sie taki PIOTR MAX to zaraz wielka zazdrosc .A czego chłopakowi zazdroscic ciezkiej roboty

52

Gienka ~Gienka (Gość)22.03.2016 16:18

Był PKS i było dobrze.Narobiło sie tych taksówkarzy i tak jest.Jak jechałam pekaesym na hale to nigdy mi się nawet 1 jajko nie potłukło.A kierowca momentami nawet chyba z pińćdziesiont jechał.

40

inspektor... ~inspektor... (Gość)22.03.2016 18:08

Co do busow to inspekcja juz sie bierze za te wasze 24 i 30 osobowe busy w ktorych nie prawnie zwiekszono dmc z 4600kg na 5200, 5800kg... juz niedlugo taki bus, ktory wedlug vin-u ma 4600 a w dowodzie wiecej kg będzie miał zabrany dowod. Przepisy wchodzace w zycue w przyszłym roku podwaza swiadectwo DEKRA....

23

kk ~kk (Gość)21.03.2016 19:01

Ale zaraz, czy tramwaj w tym wypadku nie ma obowiązku ustąpienia pierwszeństwa tym co znajdują się na rondzie?
Przecież przy torowisku jest znak A-7 "ustąp pierwszeństwa".
No chyba, że już był na rondzie, albo zjeżdżał z wysepki a bus w niego wjechał.

12

Berni ~Berni (Gość)22.03.2016 19:19

Raz wracałam z Łodzi busem i dziękuję bardzo. Teraz czekam na Radomsko, Opoczno albo czekam na jakiegoś pośpiecha. Szkoda, że Mobilis już nie jeździ. Dziwie się, że ITD nic z tymi busami nie robi. Stan techniczny jest katastrofalny. A kierowcy jeżdżą jak szaleńcy.

33

xx ~xx (Gość)23.03.2016 13:48

Berni jezdzil mobilis autosan rocznik70 i jechal 1.5godz w Radomsku maja takie same sprzety ciekawe czemu ITD ich nie trzepie i pokaz mi busa w zlym stanie na Lodz(ciagle kontrole itd) haha.I mam prosbe nie wracaj tylko z Lodzi po 15 bo Radomska nie ma i nie pchaj sie wtedy do busa.

32

xx ~xx (Gość)23.03.2016 13:56

I nie zapomnij o cenie ktora byla powyzej 10zl.Z Kaliskiego masz jeszcze pospieszne po 15zl i wiecej.Zapraszam.

31

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat