Nie rozumiem o co kaman , jechał wolno i miał wypadek bo ktoś mu uszkodził samochód? Rozmawiał przez komórkę czy pisał smsy? o co tu chodzi że aż śledztwo?
A może to seryjny zabójca grasuje tak wiele osób zginęło w tajemniczych okolicznościach tak jak i Lepper.
@konentatorka, jakoś dziennie w różnych wypadkach drogowych giną ludzie i nie są przeprowadzane blokady dróg celem przeprowadzenia eksperymentu... czy ten poseł był kimś wyjątkowym dla którego trzeba na dłuższy czas robić show na drodze publicznej. Tak dla jasności eksperyment miał zakończyć się o 7 rano a tymczasem po godzinie 13 jeszcze trwał...
Do " Stary Wiarus" mylisz się gdyż tak zwany eksperyment zakończył się przed czasem tj. o 6-30. Pierwotnie zakładano iż potrwa od 4.00 do 7.00. Utrudnienia znośne, większość kierowców ciężarówek wybrała objazdy proponowane przez GDDKiA. Osobówki objeżdzały serwisówkami. Wszędzie policja która kierowała ruchem.
A moim zdaniem każdy z nas jest wyjątkowy i nie można tej wyjątkowości przypisywać tylko do osób które są np. posłami, senatorami itd. itp. A ten eksperyment jest tak potrzebny jak dziura w moście i diabeł w Częstochowie.
Moim zdaniem każdy człowiek jest wyjątkowy i nie dotyczy to tylko osób piastujących tak zwane ważne stanowiska. A ten eksperyment był potrzebny jak dziura w moście i diabeł w Częstochowie.
Każda osoba jest wyjatkowa a nie tylko ta ktorapiastuje urząd czy stanowisko
A kto podróżującym zwróci choćby koszt paliwa związanego z objazdem bo władza urządza sobie igrzyska
Do "wędrowiec" - nie wiem skąd masz takie info. Przejeżdżałem tamtędy kilka minut po 13 i utrudnienia jeszcze były. Wprawdzie nadal było możliwe nadłożenie kilkudziesięciu kilometrów korzystając z zalecanych objazdów bez których nie było możliwe przejechanie wcześniej z uwagi na fakt, że eksperyment był na całej szerokości jezdni. Później czyli chyba pod koniec eksperymentu można było przejechać na tym wcześniej całkowicie zamkniętym odcinku "Gierkówki" jednym pasem jezdni. Oczywiście nie ma mowy o płynnej jeździe bo korki tworzyły się a ponadto prędkość przejazdu tym jednym pasem to ledwie jakieś 20-30 km/godz a miejscami nie więcej jak 10 km/godz. I tyle w temacie eksperymentu
Do "wędrowiec" - nie wiem skąd masz takie info. Przejeżdżałem tamtędy kilka minut po 13 i utrudnienia jeszcze były. Wprawdzie nadal było możliwe nadłożenie kilkudziesięciu kilometrów korzystając z zalecanych objazdów bez których nie było możliwe przejechanie wcześniej z uwagi na fakt, że eksperyment był na całej szerokości jezdni. Później czyli chyba pod koniec eksperymentu można było przejechać na tym wcześniej całkowicie zamkniętym odcinku "Gierkówki" jednym pasem jezdni. Oczywiście nie ma mowy o płynnej jeździe bo korki tworzyły się a ponadto prędkość przejazdu tym jednym pasem to ledwie jakieś 20-30 km/godz a miejscami nie więcej jak 10 km/godz. I tyle w temacie eksperymentu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!