My tez ufalismy ludziom. Nie warto. Kozadego potencjalnego najemce trzeba traktowac z gory. Oszukali nas kolejni zlodzieje. Zniszczyli wyremontowane mieszkanie. Narobili dlugow i uciekli. Nigdy nie placili niczego na czas, a udawali bardzo czystych i uczciwych. Powinnismy stworzyc liste najemcow, ktorym nie nalezy wynajmowac mieszkan. My sie litujemy a oni bez skrupulow oszukuja nas i nie tylko nas. I o dziwo wszyscy o tym wiedza i nie starsja sie zapobiec temu procederowi. Banki daja im kredyty, posilkujac sie jedynie zaswiadczeniem od pracodawcy a oszusci szybko uciekaja , rowniez z pracy i robia bank, telekomunikacje w bambuko. Ostatni moj oszust mial dopiero 26 lat!!!! Co bedzie dalej???
To powinien byc temat na kazdy dzien bo nie zdajecie sobie sprawy co sie dzieje. Jak MOPS przyznaje dotacje i co kaze mowic ubiegajacym sie o nie. Zgroza.
dziś miałam otrzymac obiecane, zaległe pieniądze za trzy miesiące wynajmu.... dostałam sms - nie mamy pieniędzy i się wyprowadziliśmy-klucze są w skrzynce na listy ....za naiwnośc i dobro płaci się słono !!!!
A potem nikt nie chce wynająć mieszkania /domu uczciwej rodzinie z dzieckiem w drodze. Walizki mamy prawie spakowane, bo mieszkamy jeszcze w studenckim mieszkaniu kilkupokojowym. Wszyscy nam odmawiają najmu. Jestem załamana.
Nazwisk bohaterów nie powinno sie zmieniać a wręcz zrobić listę zlodzieji dla innych wynajmujących.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!