zero zasad bhp cale szczescie ze tam zadnego wypadku jeszcze nie bylo ja bym te firme wyj,,,,bardzo szybko
Zaglądam do Gorzkowic dosyć rzadko, ale widzę ile się dzieje i porównuję z moją gminą i sąsiednimi , gdzie się nic nie remontuje czy buduje- wtedy nie ma bałaganu .Najlepiej krytykować anonimowo- ale to jest odwaga!
Ciąg drogi powiatowej to Gorzkowice -bogata ta gmina skoro planuje taką nawierzchnie chodnika a wciąż sie słyszy co roku to samo ,że gmina nie ma pieniędzy !Nie ma nie miała i nie bedzie miała.
Dla Gminy Gorzkowice i dla Pana wójta od lat istnieją tylko Gorzkowice, Szczepanowice i Cieszanowice. Tam ciągle jest coś do zrobienia, poprawienia, ulepszenia. Tylko, że w skład gminy wchodzą też inne miejscowości...a o nich cisza. Nawet jak zwraca się o pomoc w konkretnej sprawie to olewają. Niech ludzie płacą podatki, kasa się przyda .Tylko nic za to nie mają.
Po co tyle krzyku o remoncie skoro trzeciego pasa jezdni nadal nie będzie...myślę że większość kierowców tak uważa.
bałagan w centrum Gorzkowic, bałagan w urzędzie gminy, ta gmina to jeden wielki bałagan i nieporozumienie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!