To się w głowie nie mieści żeby nasz kraj nie był w stanie pomóż matce przecież wiadomo że z matką będzie dziecku lepiej
Masz rację dziewczyno, mój były mąż jest pozbawiony władzy rodzicielskiej i sąd okręgowy przyznał mu widzenia, na które przyszedł 4 razy nakręcony przez swoją konkubinę,niby wykształconą dyrektorkę przedszkola i na tym się skończyło,bo trzeba dać ojcu szansę,tak orzekli 3 sędziowie w męskim składzie, solidarność plemników zwyciężyła.a długu alimentacyjnego wobec dzieci ma prawie 100000 można można. wszystko mu uchodzi płazem
Takie mamy sady w kraju i teraz pozostaje uciekać do ambasady Rosji i prosić o azyl to jedyne wyjście
Prawo prawem a sprawiedliwość jest po naszej stronie można to rozwiązać po swojemu.
Wielka Brytania to najbardziej okultystyczny i satanistyczny naród świata - nikt nie dorasta im do pięt, dlatego potajemnie rodzina królewska Windsorów (tak naprawde Saxe Coburg Gotha, nazwisko zmienione w 1917 roku) rządzi całym światem, a ich książe William to przyszły fałszywy wybawca który będzie antychrystem i żydowskim mossiahem, bo to dzięki Wielkiej Brytanii i dwóm wojnom światowym które wywołali dzięki swojej firmie zwanej "Niemcy" powstał dzisiejszy Izrael.
Pani Edyto całym sercem z Panią... Ja i moje dziecko też przeszliśmy gehenne spowodowaną polskim wymiarem sprawiedliwości. Stwierdzenie " dla dobra dziecka " ma się nijak do rzeczywistości w tym bezdusznym , zaściankowym kraju.
Witam. Po treści artykułu wnioskuję, iż dziecko może wrócić z matką do UK i tam widywać ojca. Każdy rodzic ma prawo do kontaktu z dzieckiem. On miał raz na dwa tygodnie weekend. I sąd nie nakazal oddać dziecko ojcu a jedynie umożliwienie mu kontaktu... Bynajmniej tak rozumiem
Cz na pewno sądy są polskie?, gdzie dobro swojego obywatela, bezbronnego-dziecko. Jak tatuś chce się widywać z córką, która jest jednym z wielu jego dzieci, bo tak ją kocha, to niech przyjedzie do Polski ją odwiedzać. Tatusiowi to chyba chodzi o jakiś socjal, nie znam prawa angielskiego ale to dziwne, tyle dzieci, a uparł się na tę małą?
Po komentarzach widać ,że chłopstwo swojum wiedze i rozum ma i basta
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!