Lada dzień będzie komentarz Powiatu: "wychodząc na przeciw zapotrzebowaniu najmłodszych pacjentów szpital przy Roosevelta przekazujemy Marszałkowi - SZPITALOWI przy Rakowskiej". System informatyczny maja juz ten sam ESKULAP.
"Kasa dla fizjoterapeutów i szpitali potrzebna od zaraz" byłam wczoraj na Piomie i tam nie strajkują. Nawet fizykoterapeuci nie maja czarnych koszulek. Może tak się boją o pracę?
odkąd pamiętam mowiłem że NFZ to złodziejstwo - prawdziwa historia - uczylem się, bylem ubezpieczony, a gdy przyszło co do czego, operacja na oko na ostry dyżur, NFZ dało mi termin na 3 miesiące do przodu, gdyby nie własne hajsy za ktore musialem zapłacić prywatną operacje, w tej chwili byłbym ślepy na jedno oko i dostawał jakąś pseudo rente na niewiem co...won z tymi wszystkimi Socjalnymi składkami!!
Pytam do czego ta cała p.dyrektor Bartkowska sie nadaje???. na pewno nie do kierowania tą placówką.kompetencje i powołanie na tą funkcje to jakaś kpina i żart!!!!. jako kasjerka w Lukas banku może tak i nic daj boże więcej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!