Po co ten przetarg był przecież wiadomym było, że PEUK ma wygrać.
Czy naprawdę trzeba bandę debili z urzędu zaprzęgać to ustawiani rozpisywania głupiego przetargu skoro wszystko jest jasne przed startem ?
Czy tam już tacy kretyni pracują myślący, że ludzie to idioci.
Kolega poniżej pisze o akcji łatania dziur dobre hasło i pewnie ma rację bo jak zawsze spier...one i nie skończone.
[b]Inwestycja realizowana będzie w ramach projektu Trakt Wielu Kultur.[/b[u]]Waldemara Matusewicza[/u]
Kto mi obieca wykonanie dodatkowego pasa do prawo-skrętu ze Słowackiego w POW na tego zagłosuję w następnych wyborach.
a to piotrkowskie konsorcjum to juz zakonczyło akcje łatania dziur?? jezeli tak to jak zwykle spier..ona robota bo dziur jest w piotrowie nadal bardzo duzo !!!
[cytat="kogut"]akurat o to musisz zapytać władz miasta bo mi wiadomo ze pieniadze sie skonczyły !!!
Między innymi przefurlano pieniądze na Maje Wodeckiego z naszych podatków, a to tylko igła w stogu siana Pana Precydenta.
Tańszy wykonawca nie znaczy że zrobi z lepszego materiału, teraz producenci są chciwi i chcą jak najwięcej zarobić a włożyć zero kosztów.
No i dokonano korekty przy przetargu , wygrał ten co miał wygrać i będzie kaska na wybory , fajnie się rządzi w w tej naszej demokracji za nasze podatki.
Co tam wykonanie remontu ulicy POW. Najważniejsze są ławki parkowe, murek, kamień milowy oraz wiaty przystankowe. ha, ha, ha, Całość zrobią wąską kiszkę, jak przy wyjeździe w ul.Słowackiego.
Jak to po co? Po to:
Niestety, znowu miałem rację: http://www.epiotrkow.pl/news/Przetarg-na-przebudowe-POW-uniewazniony,14958,0,0
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!