taaa przydaje się , chyba żeby owsiak mogł nic przez nastepny rok nie robić i żyć z tej kasy. może coś tam kupią - żeby nie było lipy przed ludxmi. ale nie uwierze że owsiak nie bierze czescio tej kasy dla siebie.
Tej nie bierze, ale bierze odsetki bankowe. Nie wiem, czy masz pojęcie o ekonomii, więc Ci podpowiem - taką fundację spokojnie można utrzymać z odsetek.
Pizza będzie miała średnicę 1 metra a nie długość.... błąd jak zwykle naszych redaktorów...
Wyobraź sobie, że jesteś producentem sprzętu medycznego i przychodzi do ciebie człowiek z 10 albo z 50 milionami i mówi: może kupię, może nie kupię. Co zrobisz, żeby człowiek kupił?
To z pewnością przez konto fundacji nie przechodzi ...
Moje dziecko miało niedawno badany słuch na oddziale położniczym 9 lat temu badany własnie s przętem z orkiestry i co z tego, ten sprzęt i tak by był kupiony, a koszty orkiestry są tak duże, że gdyby pieniądze zebrane w Piotrkowie nie trafiały do Warszawy, tylko od razu do szpitala w Piotrkowie można by było kupić 10 takich urządzeń, co więcej, ja nie wiem, czy dyrektorzy szpitali chcą właśnie taki sprzęt jaki z góry dostają
To w końcu o długości czy szerokości 1m??? A może jednak o średnicy 1m???
Wy to ludzie nie macie co robić ! Pizza taka czy taka prowadzicie takie głupie dyskusje ! Przeczytaj na necie ile zrobiła fundacja jak ci kiedyś dziecko zachoruje lub przyjdzie starość to wtedy zobaczysz ile robi fundacja , ile sprzętów jest . Mnie 10 zł nie zbawi a może życie uratować ! Jak nie tolerujesz czegoś takiego to milcz i nie udzielaj się bo nikt cię nie zmusza żebyś do puszki coś wrzucił!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!