Darek, o telewizję się Balcerka pytałeś kiedy będzie Ciebie filmować?
Pizza o długości 1 m.? A jaka szerokość będzie. Znowu pewnie nie puścicie komentarza mojego. Dziennikarze
Się nie podoba to siedź w domu i narzekaj dalej.
Dobrze, że ukazał się choć ten artykuł. Od trzech tygodni było zapowiadane, że na oficjalnej stronie MOK zostaną przedstawione wszystkie fanty. Dzis jest dzień Finału - poza skromnym postem na jednym z portali społecznościowych - nic się nie ukazało. Piotrkowski sztab WOŚP nie dotrzymał słowa - nie uruchomił serwisu internetowego. A były zapowiedzi w Epiotrków, w radiu Strefa FM, w "Tygodniu"...
Szerokość około 7 cm, żeby producent za bardzo się nie wykosztował ;)
Szkoda, że pan prezydent Krzysztof i pan radny Rafał nie wystawili możliwości spędzenia ze sobą dnia za biurkiem - zalicytowałbym...
a ja mam dość orkiestry, teoretycznie mogę nie dawać do puszki, ale praktycznie muszę, bo będę przez cały dzień będę napadana przez wolontariuszy, których jest pełno i którym nie wolno odmówić, bo wtedy jestem zła. Nie przykleję serduszka, bo nie mam ochoty, też jestem zła i nagabywana. Jednym słowem muszę się podporządkować, a ja już nie chcę. Mam dość orkiestry... I tak naprawdę ile kosztuje zorganizowanie tych iprez, ile kosztują reklamy, obsługa medialna, puszki, wolontariusze ich opiekunowie itd.? a ile mamy z tego my przeciętni ludzie?
Wrzuć po prostu drobną kwotę, nawet 50 groszy, i zajmij się swoimi sprawami. Albo - nie wrzucaj nic. Orkiestra nie jest po to, żeby ją lubić. Można jej nie lubić. Masz pełne prawo. Musimy to uszanować. Faktem jednak jest, że kupowany sprzęt się przydaje - pewnie dawno nie byłaś na oddziale położniczym... już samo badanie przesiewowe słuchu u noworodków jest cenną inicjatywą.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!