Jak droga była roz.... to każdy narzekał, jak w końcu coś z tym robią to każdy narzeka, prawda jest taka, że to na tyle duża inwestycja że nikt nie będzie zwracał uwagi na małą wioskę gdy buduje się jedna z głównych dróg północ-poludnie naszego kraju, a nawet rolnicy są w stanie wyjeździć wąski kawałek pola tylko po to by przejechać po nim maszynami i nie mieć problemu
Co to są za objazdy a jak będzie czas pracy w polu to którędy rolnicy pojadą w pole ta mapę to sobie wsadzcccie w buty. A może nam będzie GDDKiA fundowac paliwo do auta na te objazdy.Niby rondo się zapada robicie wszystko na odwal sie a później kierowcy stoją w kilometrowych korkach. Inwestycja jest super ale ludzie też tu mieszkają. Co za baran wymyśla te projekty
Zgasiłem sobie peta na czole, że ja nie wpadłem sam na te objazdy i na L4 siedzę do dzisiaj.
dziękujemy GDDKiA za super rozwiązania, i brawo za 5 sygnalizacji świetlnych na drodze Piotrków Srock, ledwo dwie działają a korek wczoraj po 13 od ronda na s8 do zjazdu na Kosów, odpalcie reszte, wyzywam was payace!!
Poza liczbą z nakładanymi kilometrami i ilością spalanego paliwa. A podobno dbamy o środowisko...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!