Niektórzy radni i panie radne, ci którzy nie wytrzymają napięcia psychicznego po odwołaniu ich w drodze wiosennego referendum, zapewne trafią na ten oddział. Wtedy będzie tam dopiero atmosfera!
Tak wypowiada się pacjent oddziału psychiatrycznego? Jestem pod wrażeniem. Chyba, że to jakiś symulant. Bo wyraził się o wiele składniej niż większość "normalnych" piłkarzy, "normalnych" polityków i wielu tzw. "yntelygentuf". Głowę daję, że sam Komoruski bez przygotowanej przez innych kartki by tak ładnie się nie wypowiedział, a przecież jest prezydentem! No kurde, normalnie czad! :)
ten oddział jest strzałem w dziesiątkę ,spędziłam tan 3 miesiące i jestem w pełni zadowolona ,poznałam tam wielu wspaniałych ludzi ,wyciągnęłam wiele wniosków słuchając o problemach innych .W każdym kłopocie,problemie innych ludzi odnajdujemy cząstkę siebie samego i daje nam to do myślenia ,staramy się rozwiązać dręczący nas problem -choć czasem to bardzo trudne -lecz są tam osoby gotowe nam pomóc,wesprzeć ,doradzić a co najważniejsze wspierać.DZIĘKUJĘ ZA TO ŻE MIAŁAM SZANSĘ POMÓC SOBIE SAMEJ DZIĘKI WAM -OSOBOM KTÓRE MNIE WSPIERAŁY I ROBIĄ TO DO TEJ CHWILI -PERSONELOWI DZIENNEGO ODDZIAŁU PSYCHIATRYCZNEGO I OSOBĄ, KTÓRE TAM POZNAŁAM
a bedzie jakies referendum ??
A gdzie Oddział Rehabilitacji Neurologicznej? Połowa prac była wykonana przez pacjentów z tego Oddziału.
Jakbyś troszkę poczytał, wykazał odrobinę zainteresowania tematem, to dowiedziłbyś się,ze są takie choroby psychiczne ( np.schizofrenia), które dotykają osoby często z ponadprzeciętną inteligencją, osoby z wyższym wykształceniem, z wysokim statutem społecznym.
Dla mnie nic dziwnego,że osoba skutecznie leczona wraca do normalności.
Choroby psychiczne należy oddzielić od zwykłej głupoty i debilności.
Takiej jak np. moja ;-)
1) Piernik i wiatrak mają taką samą liczbę liter;
2) obydwa wyrazy kończą się na "k";
3) obydwa mają po 4 spółgłoski i 3 samogłoski;
4) w wiatrakach dawniej produkowano mąkę, z której wypiekano m. in. pierniki.
O :))
Chłopie, ale ja serio jestem pod wrażeniem wypowiedzi tego pana. I ta wypowiedź napawa mnie nadzieją. Czemu? Ano temu, że gdy kiedyś trafię na taki oddział, to będę miał towarzyszy do długich ciekawych rozmów i prawdopodobnie spotkam się z większym zrozumieniem, niż na tym forum.
Jak przestanę tu pisać, to wiecie, gdzie mnie szukać. Możecie mnie wtedy śmiało odwiedzać.
Pozdrawiam :)
5. Wiatrak się może rozpierniczyć, za to piernik nie może się rozwiatraczyć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!