Bogu jest coś co nie wyszło przy tworzeniu świata- chodzi o ludzi.Ludzie to najgorsze co istnieje.Najgorsze jest to,że cierpi niewinne istoty-zwierzęta.Tak samo w przypadku dzieci-czemu dzieciak cierpi?
tylko trzy lata to jakiś absurd ten człowiek powinien dostać z 8 i dożywotnie
prace społeczne na rzecz schronisk !!!!!!
Bestialstwo powinno się tępić w zarodku.
Taki kawał był:
Pewien młody chłopak, pierwszy raz w życiu dostał wyrok odsiadki. Gdy strażnik wprowadził go do celi i drzwi się zamknęły, od razu z głębi celi podszedł do młodego największy zakapior i ponurym głosem zapytał:
- Grypsujesz?
A na to zestrachany młody:
- Ależ proszę pana, przysięgam, że jeszcze nigdy w życiu żadnej gry nie zepsułem!
ZA małe kary dla wielu bydlaków zwierze jest tylko zwierzęciem z którym może zrobić co chce jego też powinno się potraktować w ten sposób ale nasze prawo jest zbyt łaskawe, psy zostaną zabrane on zapłaci marną grzywnę i za rok zrobi to samo.Hodowle legalne też łamią przepisy w karygodny sposób ale o tym się nie mówi.
hehe nie piszcie tylko 3 lata bo tyle to maksymalny wyrok napewno dostanie w zawieszeniu pare msc.:)
A kaczynnski krzyczal za karkotyki dozywocie albo smierc.:D
Był jeszcze jeden kawał.
Młody idzie do więzienia, boi się okrutnie. Mecenas mu radzi, żeby wszedł pod celkę pewnym krokiem i zapodał od progu:
- Kopsnij szluga dla pasera, bo cię paser sponiewiera.
Tak też młody uczynił. Niechętnie i ciężko podnosili się po kolei więźniowie, częstując nowo przybyłego papierosami. Jedynie pod kaloryferem siedział jeden bez ruchu.
- A ty, co?!- zapytał groźnie młody.
- Ja nie mogę, ja tu jestem cwelem...
- Cooooo?! Od dzisiaj ja tu jestem cwelem, zrozumiano?!
Miasto/państwo doczeka się tego, że ludzie zaczną sami "wymierzać sprawiedliwość" bo na to co się dzieje, to co po niektórzy patrzeć nie mogą. Trzeba tylko dotrzeć do imienia i nazwiska "szanownego hodowcy", żeby traktować go tak, jak on traktuje inne istoty.
"Niepokojące sygnały z Jagodowej docierały do pracowników schroniska już kilka dni wcześniej. Obrońcy praw zwierząt prosili o dowody w postaci zdjęć." - czyli co, same doniesienia o okrutnym traktowaniu zwierząt to za mało, żeby ruszyć dupę i sprawdzić co się dzieje?
tylko trzy lata to jakiś absurd ten człowiek powinien dostać z 8 i dożywotnie
prace społeczne na rzecz schronisk !!!!!! ja tam bym wsadziłą go do więzienia na 25 lat /,dozywocie > bo juz udowodnił jak sie potrafi zaopiekować zwierzętami ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!