Tylko dlaczego ubezpieczyciele nas naciągają, bez takiego protokołu nie powinna być podpisana żadna polisa w takim razie bo ludzie płacą krocie za ubezpieczenie bez takiej informacji a później jest klops bo kto wie o takich rzeczach.
Ubezpieczyciele jak zwykle mamia byle polise sprzedać a później i tak sie nic nie nalezy bo zawsze wymówkę znajda by nic nie wypłacic i państwo musi sie zabrac za oszustów ubezpieczeniowych.Kominiarz widocznie roboty nie ma i straszy papierkami bo za komuny latali i zbierali kasę za nic i tego im brakuje bo niby za co mam placić skoro usługi nie było.W moim domu nie ma potrzeby czyszczenia bo siła wiatru kota przez komin by wyciagla a co dopiero sadze a piec trzeba blokować bo innaczej nie było by sensu palic w nim
Oczywiście ,ale w moim wieku dużo mnie to kosztowało....bo komin wielki.
ja dzisiaj sąsiadce 2 razy komin wyczyściłem, za drugim razem było trudno, bo już lata nie te, a sąsiad miał zaraz wrócić.
Mi Tomasz Rusek mial wentylacje naprawic i rok czekam.nie polecam go
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!