Dajcie szansę młodym, zdolnym nich pracują w spokoju, nie robić hejtu bo karma wraca
Ciekawe czy będą same cięcia jak w gminie obok. Nowa miotła zamiata zawsze dobrze.
Powinna zastąpić Barbarę Nowacką na stanowisku ministra Edukacji Narodowej .
Jeszcze kobieta nie zaczęła pracować, a już zakompleksieni zaczęli hejtować, bo to najlepszy sposób, by się dowartościować.
Widać że przygotowana do tematu -od razu profesjonalne zdjęcie dla mediów itp .Facebookowa dziewczyna. Nie jest to na pewno zdjęcie od legitymacji...Profesjonalistka -nadaje się! Nauczyciele na pewno ucieszą się z Pani psycholog.
No, no...Jestem zauroczony nową Panią Kierownik. Liczę że potraktuje swoje stanowisko niczym wyzwanie i pokaże, że uroda może iść w parze z inteligencją i wiedzą, a także zaangażowaniem w wyzwania których się podejmie, i nie będzie tylko statystką na stołku jak zdecydowana większość naszych nieomylnych i niezastąpionych urzędników w UM. Na koniec napiszę, że jeśli potrzebuje Pani służbowego kierowcy, do służbowego auta, to ja bardzo chętnie rzucę pracę i z radością będę woził Panią wszędzie - oczywiście pomijając okoliczne lasy, ponieważ ostatnio źle się kojarzą w PT - na szczęście te dalsze już nie :-) Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Mam bardzo duże wątpliwości... Obym się myliła co do umiejętności tej pani.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!