metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Ilonka ~Ilonka (Gość)27.02.2025 21:00

Może czas na zmiany w SP 16?

52

bn ~bn (Gość)01.03.2025 16:56

Adobe Photoshop i wszystko jasne.

40

Oficer ~Oficer (Gość)3 dni temu, 18:10

Fajna sikorka….

10

Oficer ~Oficer (Gość)3 dni temu, 18:09

Fajna sikorka…

00

Buziaczki ~Buziaczki (Gość)28.02.2025 13:04

Piękna kobieta!!! I takie zdjęcie, a nie tylko wypadki i pożary... i już wiem, że dzień pięknie się do końca potoczy.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam.

123

Antyplatformiak ~Antyplatformiak (Gość)27.02.2025 15:58

Jak tam, niedowiarki? Nominacja Trawczyńskiej udowadnia to, co piszę od samego początku - wojna w Radzie Miasta między Chojnacką a Wiernickim to ściema dla głupiego piotrkowskiego ludu, tak jak jest w przypadku Kaczyńskiego i Tuska (POPIS). Pani Trawczyńska to dobra znajoma pani Nowakowskiej, której to teściowa zmieniła upodobania polityczne z Chojniaka na Wiernickiego (wcześniej była w PSL-u, potem u Chojniaka, teraz u Wiernickiego, a jej synalek u Chojnackiej, więc po ewentualnej wygranej teściowa będzie u Chojackiej). Choć może niektórzy nie pamiętają, ale pani Trawczyńska jest od pana Hołowni z Polska2050 i notabene dokładnie rok temu - bezskutecznie - startowała z list "Łączy nas Piotrków" p. Chojnackiej do Rady Miasta Piotrkowa Trybunalskiego. Zatem nagle człowiek od Chojnackiej jest na kierowniczym stanowisku u nie lubianego przez nią Wiernickiego? Naprawdę, z kogo robicie kretynów, bo na pewno nie ze mnie. W dodatku Nowakowska to dobra kumpela i Chojnackiej, i Wiernickiego. Jeszcze mało Wam dowodów? Piotrków potrzebuje nie tylko zmiany prezydenta, ale i tej całej mafijnej tzw. "Rady Miasta".

315

Podatnik ~Podatnik (Gość)03.03.2025 09:48

Będzie jej się należał nowy samochód z kierowcą?Czy będzie ją woził prezydent?

21

Ep ~Ep (Gość)02.03.2025 19:16

Fajna,ile ma lat?

12

Ja123 ~Ja123 (Gość)02.03.2025 17:59

Mam bardzo duże wątpliwości... Obym się myliła co do umiejętności tej pani.

21

GościuZPT ~GościuZPT (Gość)28.02.2025 09:45

No, no...Jestem zauroczony nową Panią Kierownik. Liczę że potraktuje swoje stanowisko niczym wyzwanie i pokaże, że uroda może iść w parze z inteligencją i wiedzą, a także zaangażowaniem w wyzwania których się podejmie, i nie będzie tylko statystką na stołku jak zdecydowana większość naszych nieomylnych i niezastąpionych urzędników w UM. Na koniec napiszę, że jeśli potrzebuje Pani służbowego kierowcy, do służbowego auta, to ja bardzo chętnie rzucę pracę i z radością będę woził Panią wszędzie - oczywiście pomijając okoliczne lasy, ponieważ ostatnio źle się kojarzą w PT - na szczęście te dalsze już nie :-) Pozdrawiam i życzę powodzenia.

68

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat