Piękna kobieta!!! I takie zdjęcie, a nie tylko wypadki i pożary... i już wiem, że dzień pięknie się do końca potoczy.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Jak tam, niedowiarki? Nominacja Trawczyńskiej udowadnia to, co piszę od samego początku - wojna w Radzie Miasta między Chojnacką a Wiernickim to ściema dla głupiego piotrkowskiego ludu, tak jak jest w przypadku Kaczyńskiego i Tuska (POPIS). Pani Trawczyńska to dobra znajoma pani Nowakowskiej, której to teściowa zmieniła upodobania polityczne z Chojniaka na Wiernickiego (wcześniej była w PSL-u, potem u Chojniaka, teraz u Wiernickiego, a jej synalek u Chojnackiej, więc po ewentualnej wygranej teściowa będzie u Chojackiej). Choć może niektórzy nie pamiętają, ale pani Trawczyńska jest od pana Hołowni z Polska2050 i notabene dokładnie rok temu - bezskutecznie - startowała z list "Łączy nas Piotrków" p. Chojnackiej do Rady Miasta Piotrkowa Trybunalskiego. Zatem nagle człowiek od Chojnackiej jest na kierowniczym stanowisku u nie lubianego przez nią Wiernickiego? Naprawdę, z kogo robicie kretynów, bo na pewno nie ze mnie. W dodatku Nowakowska to dobra kumpela i Chojnackiej, i Wiernickiego. Jeszcze mało Wam dowodów? Piotrków potrzebuje nie tylko zmiany prezydenta, ale i tej całej mafijnej tzw. "Rady Miasta".
Będzie jej się należał nowy samochód z kierowcą?Czy będzie ją woził prezydent?
Mam bardzo duże wątpliwości... Obym się myliła co do umiejętności tej pani.
No, no...Jestem zauroczony nową Panią Kierownik. Liczę że potraktuje swoje stanowisko niczym wyzwanie i pokaże, że uroda może iść w parze z inteligencją i wiedzą, a także zaangażowaniem w wyzwania których się podejmie, i nie będzie tylko statystką na stołku jak zdecydowana większość naszych nieomylnych i niezastąpionych urzędników w UM. Na koniec napiszę, że jeśli potrzebuje Pani służbowego kierowcy, do służbowego auta, to ja bardzo chętnie rzucę pracę i z radością będę woził Panią wszędzie - oczywiście pomijając okoliczne lasy, ponieważ ostatnio źle się kojarzą w PT - na szczęście te dalsze już nie :-) Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!