Brawo p.Ostrowski.Cieszę się z Pana wygranej.Niech Pan pokarze tym wszystkim nieudacznikom/starującym bez "ambicji"i liczącym jeszcze przed wyborami na stanowiska,np.Przewodniczącego Rady. Górą nauczyciele...
to co Panie Kuliński Wypadało by teraz doposażyć i zagłębić się w życie Straży Pożarnej :) a nie dostajemy tylko odpowiedzi że ,, Pan ma od tego ludzi którzy się tym zajmują "" i Ci ludzie pakują pieniążki we własne straże z miejsowości z których pochodzą :) pozdrawiam
Wolę jednak w oczy kole że po raz kolejny wszyscy będą dostawać coś po trochu a nie tylko Wola i Wola jak za czasów wcześniejszego wójta. Przykro mi nie jesteście pępkiem świata musicie się pogodzić ze wszyscy mają prawo do czegoś a nie tylko wy. Bez pozdrowień
popatrzcie na zdjęcie wyżej ,tak będzie wyglądała gmina , kupcie grzebień p. Wojtkowi
Czyli w naszej gminie aleksandrow nicsie nie zmieni...bedzie rzadzil nadal glowacki...szkoda slow
Haha a myslicie ze Malecki by cos zmienil w naszej gminie?
Bardzo dobrze, ze wybrali Pana Pawła. Gdyby nie Pan Paweł to przez te lata co rzadzil Pan Glowacki gowno by zrobi... taka jest prawda ze on wszystko zalatwial o do czegos dazyl..Mam nadzieje , ze w gminie tez sie cos pozmienia bo caly urzad to jedna wielka rodzina " maz , zona, matka, wnuczka" porazka. Zobaczymy teraz czy Pan Pawel spelni swoje obiednice I rozliczymy go za jakis czas nie mozemy go przekreslac ba starcie. Ja trzymam mocno za niego kciuki! Powodzenia :)
Gratulacje dla W. Ostrowskiego to prawdziwy majstersztyk wyborczy, rewelacja, to mnie zachwyciło, a wyrazy współczucia dla mieszkańców, którzy za chwilę obudzą się z ręką w nocniku. Drodzy mieszkańcy wciąż jest aktualne w XXI wieku powiedzenie ,,czemuś biedny? boś głupi! czemuś głupi? boś biedny! "
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!