Chojniak obiecał i tylko zadluzyl i zniszczył nasze miasto koniec zadow Kaczyńskiego w Piotrkowie
Oby doszło do drugiej tury, byśmy na zawsze mogli pożegnać się z Panem Chojniakiem.
Nie bedzie drugiej tury,a jeśli to Chojniak i tak wygra te wybory !!!
Mieszkańcy powoli przeglądają na oczy :))) Chojniak był pewien że wejdzie z marszu na stanowisko a tu zonk!!! Nawet ambona średnio pomogła jak widać!!! Mam nadzieję że mimo wszystko odpadnie i skończą się układy układziki i elita urzędnicza od spawa się od stanowisk i nic nie robienia na rzecz miasta!!!
Oby wygrał Pan Chojniak. Przed wyborami nagle Pani Wężyk obiecuję złote góry
.. Jak każdy a potem jest jak zwykle. Jesteście naiwni. A od prezydenta nie zależy w 100 % czy jakaś ulica zostanie zrobiona. Proszę zobaczyć jak wyglądał Piotrków 12 lat temu a jak wygląda teraz. PAN CHOJNIAK ZROBIŁ BARDZO BARDZO BARDZO DUŻO DLA PIOTRKOWA ALE ZMW NARZEKANIU NASZE SPOŁECZEŃSTWO JEAT NAJLEPSZE. TRZYMAJ KCIUKI PANIE CHOJNIAK.
z tego co jest napisane są wyniki z 27 na 41 komisji wyborczych, więc wszystko jest możliwe jeszcze.
Chojniak obiecał i tylko zadluzyl i zniszczył nasze miasto koniec zadow Kaczyńskiego w Piotrkowie
Mieszkam przy ulicy Michałowskiej, przez 12 lat panowania p.Chojniaka nie zauważyłem jego zainteresowania tym rejonem Piotrkowa. Brak kanalizacji, chodnikow,ścieżek rowerowych czy nawet pobocza. Mieszkańcy 2 sortu? Dług w postaci mediateki bedzie się ciągnął za nami przez kolejne pokolenia.
Mam nadzieję, że p. Wezyk- Głowacka wygra!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!