DO ZADYMIONYCH to można znaleźć o Pani Wężyk-Głowackiej w Google tylko trzeba ruszyć czemadanem - https://www.marlenawezykglowacka.pl/o-mnie/
Naprawdę chcecie mieć prezydenta z Platformy? I do tego kosmetyczkę?
Piotrków nie ma inwestycji. Kiepskie drogi. Młodzi nie mają perspektyw. Brak pomysłów na miasto. Żal, że nikt na to miasto nie ma pomysłu.
Chojniak uczył mnie w szkole. Był słabym nauczycielem i nie ogarniał 25 osób a co dopiero całe miasto. Ja go nie lubię baza prohibicje ponieważ przez jego decyzję w Piotrkowie nie zrobiło się bezpieczniej w wręcz przeciwnie. A druga sprawa to ta mediateka. O co w tym chodzi? I kto na tym zarobił?
Ja glosowalam na Pana Lorka i teraz w 2 turze ide glosowac na Marlenę.
Ja glosowalam na Pana Lorka i teraz w 2 turze ide glosowac na Marlenę.
P. Chojniakowi zabrakło ok. 211 głosów by wygrać w pierwszej turze. P. Wężyk-Głowacka uzyskała mniej niż połowę ilości głosów, które uzyskał p. Chojniak. Trzecie miejsce zajął kandydat PiS z ok. 5100 głosami. Uważam za nieprawdopodobne zdarzenie, w którym elektorat PiS poprze kandydatkę KO (PO + .N).
Chojniak to przynajmniej ma klasę i nie będzie stosował chwytów poniżej pasa jak Marlenka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!