ludzie, Piotrkowianie, opamiętajcie się. Byle nie K. Chojniak. On nic dobrego dla miasta nie robi. Tu jest degrengolada, brak perspektyw na fajną pracę, no chyba ,że praca w magazynach albo w agencjach pracy chronionej,ale tu trzeba mieć grupę i to najlepiej 2. To miasto "zapada się" w nicość.
A ja pójdę w II turze zagłosować na p. Marlenę żeby utrzeć nosa p.Chojniakowi
Piotrkowianie - znowu chcecie kościółkowego prawicowca wybrać na prezydenta? Dwanaście lat mu naprawdę wystarczy, czy musi być prezydentem do emerytury? Zmieńmy coś w naszym mieście, zagłosujmy na Marlenę!!! Ale dziękuję Wam za pstrka w nos dla pisowca Lorka - jego dopiero trzecie miejsce mnie ucieszyło :)
Ale jaja, Chojniak myślał że wejdzie z marszu i pozamiata wszystkich a tu zonk heheheh teraz Ci co głosowali na innych kandydatów pójdą i zagłosują na Marlenę i tak jak ja nie byłem w pierwszej turze ale teraz idę głosować na Marlenę, myślę że Ci co nie byli na wyborach zrobią to samo.
Pomimo bardzo nachalniej i agresywnej kampanii wyborczej pani M. Wężyk-Głowackiej wygra i tak Pan K. Chojniak. Całe szczęście, bo Platforma Obywatelska i .Nowoczesna to dno dna i metr mułu. Pani Wężyk-Głowackiej nie pomogły nawet zaparkowane przy samych wejściach do komisji wyborczych mobilne lawety z olbrzymimi banerami reklamowymi. Szkoda, że nie ustawili ich prosto w wejściach, żeby ludzie musieli je omijać !!!!!
Piotrków, niestety umiera. Z ponad 84 tys. mieszkańców na na początku transformacji zostało w naszym mieście nieco ponad 70 tys. Młodzi ludzie po studiach w Łodzi, Warszawie, Krakowie, Wrocławiu w zdecydowanej większości nie decydują się na powrót. Co ich tutaj czeka, w sumie. Spójrzcie na oferty pracy dla nich w UP, posłuchajcie ich Strefie FM......magazyny, magazyny, magazyny, magazyny, poprzeplatane kierowcami C+E. Do tego nie potrzeba wyższego wykształcenia.
Niestety, ale urzędujący prezydent wygra w drugiej turze te wybory. Jemu wykrztałciuchy nie potrzebni. Niech stąd uciekają, jeszcze zaczną trzeźwo myśleć...nie daj Bóg. A tak...od kościoła do kościoła w niedziele pojeździ, na trzech mszach posiedzi do południa. Tam jego elektorat przebywa.
A Mediateka, sprawa wg mnie ma drugie dno, o którym się nie mówi. Może o budynek obecnej biblioteki ktoś się upomina?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!