Panie Chojniak myślę że już wystarczy propagowania 'By emerytom żyło się lepiej'. Może warto pomyśleć w końcu o młodzieży , która po wyjeździe na studia nie ma zamiaru wracać ...
JARUS KACZYŃSKI NAWET W PIOTRKOWIE CHCE MIEĆ SWOICH ŻOŁNIERZY KRZYŚ JESTEŚ KOLEJNA MARIONETKA PREZESA
Brawa dla Pani Marleny. Pan Chojniak ładnie się uśmiecha, ale niestety, choduje w naszym mieście urzędniczo - biznesowy układ. Ludzie boją się o sobotę to na niego głosują....patologia.
No tak głosowano na osobę która sprawia że miasto się zadluza, z miasta ucieka młodzież, ale po co coś zmienić. Jeszcze coś w mieście zaczęło by się dziać a tutaj wszystko przeszkadza dojdzie do tego że policja będzie wzywa a do zakłócania ciszy bo ktoś kicha. Jak nie chodzę do kościoła tak chyba pójdę i dam na mszę, żeby wygrała Pani Marlena.
Jak można głosować na Chojniaka... Ludzie, obudźcie się póki czas. Zs chwilę w Piotrkowie nie będzie już nic, tylko układziki i każdy będzie się bał.
Mieszkam przy ulicy Michałowskiej, przez 12 lat panowania p.Chojniaka nie zauważyłem jego zainteresowania tym rejonem Piotrkowa. Brak kanalizacji, chodnikow,ścieżek rowerowych czy nawet pobocza. Mieszkańcy 2 sortu? Dług w postaci mediateki bedzie się ciągnął za nami przez kolejne pokolenia.
Mam nadzieję, że p. Wezyk- Głowacka wygra!
Chojniak obiecał i tylko zadluzyl i zniszczył nasze miasto koniec zadow Kaczyńskiego w Piotrkowie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!