skoro 460 posłów to 100% w jaki sposób 239 posłów to 43.6%
W wyborach do europarlamentu PiS miał wynik o blisko dwa procent lepszy i pewnie zwyczajny poseł myślał, że teraz będzie jeszcze lepszy, najlepiej powyżej większości konstytucyjnej. A tu tyle miliardów psu w..... i coraz mniej głosów.
od 1.I.2021 bochenek chleba 20pln, kg.schabu 55pln,
Jarosław zdruzgotany, że ciemnogrodzianie go jednak zawiedli - rozdane grube miliardy zł., obiecane kolejne miliardy, wydane setki milionów zł. i tylko o kilka punktów procentowych więcej... brak większości konstytucyjnej...
MIAŁO BYĆ MILION MIESZKAŃ, A SKOŃCZYŁO SIĘ na "POKOJACH NA GODZINY"...
Miało być mln. samoch. elektrycznych, a są HULAJNOGI na godziny...itd...itp...
Dwa miliardy złotych - tyle wyniósł na koniec sierpnia deficyt budżetowy...
No kurcze ! konstytucji nie zmienią a 13, 14 emerytury , port lotniczy , przekop , pensje 4000 i inne trzeba będzie zrobić ! a to się nie da !
Brawo!!! Ciemnota będzie przemawiać:-) Trochę jestem zniesmaczony tymi wynikami, oczywiście cieszę się ze PIS będzie dalej mógł rządzić i realizować swoje obietnice bo jak narazie 500+ miało zniszczyć kraj minęło 4 lata i jakoś wszystko stoi jak stało. Brawo również dla SLD wielki powrót 4 latach i to na 40 miejsc. Jedynie co mi się bardzo nie podoba to wynik KO dla mnie to powinni przyłożyć w próg wyborczy az by im się czkawka odbiło ale cóż i tak jest pieknie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!