Zamiast wypisywać tu daleko idące "mądrości", poszlibyście zagłosować, to by był wasz prawdziwy manifest, zgodny z waszymi poglądami.
czyżby ze względu na Ciszę Wyborczą, dzisiejsze wydanie Wiadomości będzie w Całości poświęcone modlitwie?
To znaczy, że jak skończę 70 lat to nie istnieje i nie mam prawa myśleć
Dla ścisłości urna to jest z prochami. Jeśli chodzi o wybory kler zakony powinni mieć odebrane prawo głosu to samo emeryci od 70 lat. Do tego Polacy przebywający na stałe za granicą nie powinni głosować i wtrącać się w wewnętrzne sprawy kraju skoro nie mieszkają w Polsce
Nie wiem, po co te przezroczyste urny. Przecież może to uwłaczać tajności głosowania, bo wrzucona do urny karta może się rozłożyć i ktoś może w tym momencie podejrzeć, na kogo zagłosowaliśmy. Może po prostu... ktoś miał zarobić i zarobił na produkcji tych urn. Rzeczy zwykle nie są takie, na jakie wyglądają, a wiele spraw dzieje się z całkiem innych powodów, aniżeli oficjalnie podawane... Niestety bardzo często chodzi po prostu o... pieniądze!
Do X2 -wspomnij wlasne slowa w wieku 70 lat,mądralo -ciekawe,czy tak chetnie zrzekniesz sie wtedy prawa wyborczego
Już nie mogę się doczekać jak wyborcy PiS zaczną płacić za swoją głupotę i naiwność
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!