metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Polak ~Polak (Gość)11.09.2011 10:02

Tylko P.P.P. - sierpien 80

00

bodzio ~bodzio (Gość)08.09.2011 12:13

W głowie się nie mieści żeby takie miernoty zostawały posłami! I to dzięki głosom ludzi z Piotrkowa! Zastanówcie się ludzie czasem na kogo głosujecie!

00

Ruch  Palikota ~Ruch Palikota (Gość)08.09.2011 13:13

Szukamy wolontariuszy do rozlepiania plakatów i roznoszenia ulotek . Nie mamy takich funduszy jak " banda czworga" ,stąd nasza prośba.
tel kontaktowy- 669043378

00

ss ~ss (Gość)08.09.2011 13:16

Chcecie im robić kasę to idźcie i głosujcie. Tusk 4 lata temu też naobiecywał i młodzi ludzie zjechali z zachodu z nadzieją że ich nie okłamał. Policjanci, pielęgniarki, lekarze wszyscy mieli mieć lepiej po powrocie do kraju. Jak szybko przyjechali tak szybko odjechali. 2 mln. ludzi z Polski pracuje na zachodzie. Rychu, Zbychu, Krzychu i cała ta zgraja pozostała bezkarna bo prokuratura nie dopatrzyła się przestępstwa. Posłowie w Europarlamencie mają diety po 35 tys. miesięcznie, darmowe hotele w Europie i chlanie za darmo. A my musimy na nich pracować. Do wora z ta zgrają cwaniaków. Pokupili nieruchomości i ustawili siebie i całą rodzinę na długie lata. Z odsetek wyżyją a ludzie którzy na nich głosowali nie mają na spłacanie kredytów i na życie.

00

bodzio ~bodzio (Gość)08.09.2011 13:24

DO SS. Nie przesadzaj człowieku łatwo tak krytykować że wszystko jest źle i uogólniać. Ja wróciłem z Zachodu 3 lata temu i nie narzekam. Mam tez wielu znajomych którzy też nie narzekają! Bez żadnych układów i znajomości! NIgdy nie będzie idealnie ale na tą chwilę nie jest w Polsce wcale źle!

00

wolborzanka ~wolborzanka (Gość)08.09.2011 14:03

Dlaczego redakcja epiotrkow lansuje tylko Radziszewską i Macierewicza?
Zróbcie np. plebiscyt " jedynek" startujących z naszego okręgu w wyborach. Wtedy wyjdzie szydło z worka, kogo ludzie już mają dosyć , a komu chcą dać szansę.
Inne portale tak robią, jest to doskonały sposób na wysondowanie opinii wyborców.
Pozdrawiam

00

niewolborzanin ~niewolborzanin (Gość)08.09.2011 15:18

Dzisiaj Strefa robiła i mówiono przede wszystkim o Ostrowskim oraz Mazurze

00

obserwator polityczny ~obserwator polityczny (Gość)08.09.2011 16:16

Dość PIS-u najpierw strach ,kiedy rzadzili a teraz na żalu ludzkim /katastrofa smoleńska/ chcą dalej być w Sejmie.Dość obłudy.

00

Pytajnik ~Pytajnik (Gość)08.09.2011 16:17

A gdzie się to działo? Kiedy? I kto jest tym kandydatem? To ma być rebus czy informacja?

00

żona hofmana ~żona hofmana (Gość)08.09.2011 16:32

Przyjechał oszołom ludzo otumanić a ludzie głupie pójdą i oddadzą głos na oszołoma!
Ciekaw jestem ,ilu takich oszołomów pchało by się do koryta,gdyby pensja tzw. "osła" wynosiła 3.000 brutto.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat