czy któras z tych pasozytniczych partii zagawarantuje zmniejszenie obciazen podatkowych dla przedsiebiorców??czy dalej tak bedzie ze jeszcze firma nie zarobiła a juz zabijają ją opłaty??
Tylko Palikot. Jego Ruch zarejestrował się dzisiaj po 18. Szkoda że o tym się nie pisze,tylko o tych betonowych ugrupowaniach-PO,PIS,SLD,PSL. Inni dla mediów nie istnieją? Czy może media milczą dla....?
Cały czas te same. Co tutaj podawać. No, chyba że jakieś nowe opcje, np. Ruch Palikota. Niegłupia partia, nowoczesna z liberalnymi poglądami. Taka opcja dla młodzieży myślące.
-popo ma rację Też myślę żeby zagłosować z rodziną na niego. Mam dosyć rządów kleru, tych samych popaprańców w sejmie i senacie. Mam dosyć populizmu i gładkich słówek. Won barany z życia politycznego. Mieli swoje 5 minut, było minęło. Niech przyjdą inni. Napewno nie będzie gorzej, a jest szansa że będzie lepiej.Pozdro
Tylko Nowa Prtawica Janusza Korwin-Mikee. Reszta to pasożyty ssące krowę państwową.
Juz głosowałem na korinowców w ostatnich wyborach i samorzadowych i parlamentarnych i prezydenckich tylko szkoda ze tak znikoma ilosc ludzi popiera takie inicjatywy jak palikota lub korwina
ja wybieram zawsze kalendarze Jacka na prom.net.pl TO JEST TRAFIONY WYBÓR!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!