A co poseł Macierewicz zrobi dla naszego regionu pomijając fakt że zaingerował w likwidację szpitala bo akurat nadarzyła się okazje .Miliony które zostały utopione w wyjaśnianiu katastrofy Smoleńskiej,i co dalej? cisza.....
Kochanowski napisał ,,Nową przypowieść naród sobie kupi że i przed szkoda i po szkodzie głupi " a i co poniektórzy czyi pan Kurski tez powiedział że naród głupi wszystko kupi.No i tyle ,życzę mniej stresów,a cheba naszego powszedniego żeby nam nie zabrakło.
To zadziwiające, bo Pan Macierewicz nie cieszy się sympatią nie tylko w Piotrkowie ale i w całym kraju.Wiele się rozmawia z ludźmi z Piotrkowa i sory ale ja nie spotkałam nikogo przez wiele lat kto powiedziałby, że głosował na niego.Coś tu nie gra? Czy to nie jest tak,że jedynki wchodzą z automatu? I dlatego tak walczą o miejsca na listach wyborczych? Takim sposobem będzie miał dożywocie w Piotrkowie. Może ktoś ma wiedzę na ten temat i oświęci nas piotrkowskich wyborców .
Cały kraj się śmieje i potępia ludzi tu mieszkających (przeczytać komentarze na WP), jak można tak nisko upaść i głosować na tego człowieka - kosmitę, który już tyle złego zrobił i jest błaznem. Wstyd mi, że mieszkam w tym mieście gdzie mieszkają tak ograniczeni ludzie !!!!!!!!!!
Antoni Macierewicz nie perwszy raz rozbija bank w okręgu piotrkowskim na oczach wszystkich. I co? I nic. Pan Antoni, złotousty, pogładził wypowiedzą okoliczne barany, że tacy mądrzy, dojrzali, patriotyczni i chrześcijańscy. Że jasno widzi przyszłość, bo małodzi to jest przyszłość pisu. A przy "porodzie" dwóch młodzieńców już asystował, jeden zniknął kompletnie, a drugi został zatrzymany przez CBA. A przecież akuszer to wiceprezes PIS. I co? I nic. Igrał uczuciami całego narodu, i nadal igra, katastrofą rządowego samolotu pod Smoleńskiem. I co? I nic. Obiecuje, obiecuje, obiecuje. I co? I nic. A ponad trzydzieści jeden tysięcy lokalnych na niego zagłosowało. Beeeeeeeeeeeee!!!
Każdego dnia myślę o powrocie do kraju. Chwalę "polskość" na zachodzie, szczególnie jeśli chodzi o intelekt Polaków. Po wynikach wyborów nie powiem nic dobrego o Polsce..
Szczególnie o tych co głosowali na pIS. Nie wspomnę o tych co głosowali na mACIEREWICZA..
No to może w końcu się dowiemy, kto te "bombę podłożył" do tupolewa , bo 4 lata minely, parę milionów zniknęło, groby przeorane, a pan Antoni nadal sprawcy nie wskazał ,
Od dzisiaj chodzę tylko w masce i nigdy nie przyznam się, że jestem z tąd
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!