mógł przejść się wzdłuż zachodniej jezdni i tam zaprowadzić porzondeczek
Jakiś czas temu o podobnej godzinie w okolicach piastowskiej wezwałem policję na gościa który kręcił się po parkingu osiedla zamkniętego a kiedy mnie zobaczył zaczął uciekać
Niech rzuci kamieniem ten co jest bez winy każdy mądry na forum a do ukrycia ma wiele i brudu za paznokciami też tylko tu są anonimowi i mądrzy
Gdyby mi tak zrobił z autem choć mam stare leciwe to nie odpusciłbym.Uruchomił bym wszystkie możliwe kontakty aby go dojechać.Płakał by jak niemowlę.
Miesiąc temu,kiedy rano zeszlam do auta też okazało się że mam urwane lusterko,wręcz wyrwane...
Do n sorry gosciu to,że bierzesz,pijesz,Twoja sprawa ale Pana Boga w to nie mieszaj,na forum wszyscy zachowujecie sie jak sędziowie rozejrzyjcie się wokół waszych bliskich i znajomych tam też znajdziecie takich co to brudu pod paznokviami mają sporo osiedlowe monitoringi lepsze jak te tak zwane Mochery
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!