Mówta i róbta co chceta, ale ja uważam, że z tej plejady politykierów aby w Polsce zmienić wreszcie ten panujący do tej pory układ należy głosować na Konfederację, która zewsząd jest łajana przez pozostałe partie i partyjki, ponieważ widzą w niej przeciwnika dostania się ich do parlamentarnego korytka. Jeśli bowiem nie, to nadal będzie tak jak jest i jak było.
Konfederacja przepchnie projekt Banasia, żeby NIK był prokuraturą i rozliczy rządy PiS i PO. Trzeba na nich głosować!
Tych "najważniejszych" totalnie skreślam,(dosłownie), tak starych jak i nowych "cyganów". A kogo wybiorę, totalnie nie wiem i to mnie bardzo martwi i niepokoi.
Zawód starosta, prezes, radna? Gdzie się studiuje starostowstwo, prezesowstwo i radnowstwo gminne, żeby pracować jako starosta, prezes i radny? Ja...
Jak chcemy jakichkolwiek zmian to pierwsza piątka z każdej listy i ostatni odpada, a na tych w środku można ewentualnie głosować lub na te inne komitety, których nie ma w sejmie.
A wiecie że Starosta Piotrkowski ma z a w ó d starosta. Ciekaw czy jak wywalą go ze stanowiska zachowa "zawód starosta"....
A czy Macierewicz wytoczył w końcu proces Tomaszowi Piątkowi za książkę Macierewicz i jego tajemnice ? Oskarżenia jakie tam padają są bardzo ciężkie i logiczne jest że pomówiony powinien starać się o ochronę dobrego imienia. Jeżeli tego nie robi można wysnuć wniosek, że obawia się przebiegu i finału procesu. Jak to w końcu jest z tymi procesami pomiędzy panami ?
Skoro można wybrać, tylko jednego z wielu, to ja wybiorę Pana Antoniego Macierewicza.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!