metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
cwaniak96 cwaniak96ranga08.06.2020 13:59

Większość normalnych wpisów,widać,że ludzie w końcu zaczynają myśleć,są też wpisy zamulonych pisowców,całe szczęście,że w mniejszości.

101

gość ~gość (Gość)08.06.2020 13:47

Jak czytam wpisy niektórych osób, to jest mi przykro,że nadal w naszym kraju jest zazdrość i brak szacunku dla innych. Te dzieci o których w malo inteligentny sposób inni się wyrażają, kiedyś będą pracowały na ich emerytury.wiec proszę przemyślenie następnym rządem co piszecie.

013

rick ~rick (Gość)08.06.2020 15:09

cudownie, kolejny ukryty podatek ze strony PIS, zabrać bezdzietnym dać na program "patology 500+", brawo, oby tak dalej, rozdawajcie pieniądze , nie myślcie jednak że kryzys minie, pan rudy rycerz maltański i premier od "nowego porządku świata" , jeszcze dadzą wam wszystkich PISowcy popalić

70

gość ~gość (Gość)08.06.2020 07:22

Dajcie wszystko dzieciom - ten kto ich np. nie ma nie musi odpocząć nad morzem albo jak chce to buli 100% Miało być po 1000 zł dla pracowników i co? Mojego głosu PIS nie ma!

175

on ~on (Gość)08.06.2020 08:27

Miało być tysiąc na każdego pracującego a teraz na bachory tylko 500 zł więc Prezydent już stracił mój głos miarka się przebrała i to co robi partia rządząca prowadzi do ruiny kraj

165

gość ~gość (Gość)08.06.2020 16:03

A co z emeryturami stażowymi. Następne obiecanki.

30

gość ~gość (Gość)08.06.2020 16:12

Przecież "oświecone elity" mówiły, że piniendzy nie było, nie ma i nie będzie.

41

gość ~gość (Gość)08.06.2020 18:30

Pisiorki sobie samoboja strzelili.Najpierw obiecywali po 1000 dla pracujacych,czyli wyborcow,a teraz chca dac dzieciom.Niestety dzieci glosu nie maja,kolejne procenty uciekna anzejowi.

42

Adamko ~Adamko (Gość)08.06.2020 10:12

górnicy za postojowe dostaną teraz 100% pensji a reszta "hołoty" albo 80% albo wypowiedzenia. Tak się dzieli społeczeństwo na lepszych i gorszych!

253

gość ~gość (Gość)09.06.2020 06:30

Mamy obecnie 500+ co miesiąc, 300+ na wyprawki szkolne, a teraz dodają 500+ na wakacje? Myślałem, że jeśli rodzic ogarnięty, pracuje (bądź dostaje tuzin innych świadczeń i dodatków) to potrafi wygospodarować na ten obóz dla dziecka.
Miał być bon dla pracujących, którzy spełniają tam jakieś warunki i nie przekroczą kwoty zarobków brutto. Zostało to zmienione na bon dla dzieci. I tym sposobem, osoby które albo dostały mniejsze wynagrodzenie, bądź wręcz pracowały aż nad normę (zdarzały się takie zawody) zamiast dostać takie pocieczenie, dostały zapach kiełbasy i środkowy palec. Ja rozumiem, dzieci są ważne, ale zmęczony pracownik też musi wypocząć (a często z tej podstawowej pensji to prędzej w czasie urlopu zrobi mikro remont), musi nabrać dystansu i zregenerować baterie. A tak? W górach będzie więcej nieodpowiedzialnych amatorów wspinaczek, nad morzem więcej amatorów pływania poza bojami...

51

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat