Miało być tysiąc na każdego pracującego a teraz na bachory tylko 500 zł więc Prezydent już stracił mój głos miarka się przebrała i to co robi partia rządząca prowadzi do ruiny kraj
Dajcie wszystko dzieciom - ten kto ich np. nie ma nie musi odpocząć nad morzem albo jak chce to buli 100% Miało być po 1000 zł dla pracowników i co? Mojego głosu PIS nie ma!
cudownie, kolejny ukryty podatek ze strony PIS, zabrać bezdzietnym dać na program "patology 500+", brawo, oby tak dalej, rozdawajcie pieniądze , nie myślcie jednak że kryzys minie, pan rudy rycerz maltański i premier od "nowego porządku świata" , jeszcze dadzą wam wszystkich PISowcy popalić
Jak czytam wpisy niektórych osób, to jest mi przykro,że nadal w naszym kraju jest zazdrość i brak szacunku dla innych. Te dzieci o których w malo inteligentny sposób inni się wyrażają, kiedyś będą pracowały na ich emerytury.wiec proszę przemyślenie następnym rządem co piszecie.
Większość normalnych wpisów,widać,że ludzie w końcu zaczynają myśleć,są też wpisy zamulonych pisowców,całe szczęście,że w mniejszości.
Ja się cenię na 1mln zł. I za mniejszą kwotę mnie nie kupią. A Wy na ile się cenicie ? ? Widzę, że wielu na 500zł, maks. 1000zł... To znaczy, że Wasz 1 kilogram kosztuje 5-10 zł.....
Prezydent Duda zyskałby nowe głosy, gdyby dał też pracującym a bez dzieci.
Kolejne 500 plus dla bachorów z mojej kieszeni, świetnie po prostu, ten PiS to najgorsza narośl polskiego narodu jaka była od czasów komuny
A kto zapłaci za ten bon? ? ? Zapłacą inni przedsiębiorcy, zostaną im zabrane wypracowane przez nich pieniądze. Jak w komunizmie. A branża turystyczna, bo to dla nich będą przeznaczone te pieniądze, to ma duże majątki stałe, pensjonaty, hotele itp. więc i tak są w dobrej sytuacji w stosunku np. do firm z małym majątkiem stałym ( np. firmy budowlane, IT itp.) W całym tym ABSURDALNYM rozdawnictwie chodzi wyłącznie o "kiełbasę wyborczą". Efekt ekonomiczny na końcu będzie jeden: rozwalenie całej gospodarki a stracą najbardziej na tym, ci właśnie, którzy są obecnie tymi beneficjentami, ale oni nie mają świadomości ekonomicznej a i wybory już przeminą.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!