metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jjjju ~jjjju (Gość)27.10.2014 10:34

żal mi naiwnych ludzi... z drugiej strony na głupocie ludzkiej można zarobić, to dlaczego nie skorzystać? niech każdy martwi się o swoje.

24

Zanzi ~Zanzi (Gość)27.10.2014 11:14

Dobrze, że ta pani w ciąży, podczas pościgu nie urodziła ;)
A tak w ogóle, to zawsze zachwycały mnie faktury za prąd, ten cudowny podział na przesył zmienny nocny, stały nocny, zmienny dzienny, stały dzienny, tu tyle, tam jeszcze tyle, w sumie tyyyle. Nawet pani z infolinii nie potrafiła wytłumaczyć za co konkretnie ile się płaci i co wynika z faktury. Same mądre głowy ;)

30

piontek ~piontek (Gość)27.10.2014 11:42

A ja nie rozumiem stanowiska PGE Obrót. Po moim bloku już wiosną śmigali akwizytorzy powołując się na PGE. Zadzwoniłem do Pge Obrót z taka informacją, po paru przełączeniach usłyszałem, ze dziekują za informację. Na pytanie czy zamierzają w jakikolwiek sposób poinformować swoich klientów, że takie zdarzenia są, że się ktoś pod nich podszywa usłyszałem że to juz sprawa klientów a nie ich. I tu muszę pochwalić sieć Play - dostawałem maile o platnościach z Orange z wirusem oczywiście i z Play ale tylko ta ostatnia zareagowała w sposób właściwy - info było i w gazetach i na portalach internetowych. Jak widać pewne firmy dbają o swoją renome a inne maja to po prostu gdzieś

20

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)27.10.2014 11:49

"Zanzi" napisał(a):
to zawsze zachwycały mnie faktury za prąd, ten cudowny podział na przesył zmienny nocny, stały nocny, zmienny dzienny, stały dzienny, tu tyle, tam jeszcze tyle, w sumie tyyyle. Nawet pani z infolinii nie potrafiła wytłumaczyć za co konkretnie ile się płaci i co wynika z faktury.

Normalnym byłoby zapłacić po prostu za wskazane przez licznik kilowatogodziny. Ale to byłoby za proste - trzeba skomplikować!

30

~PT ~~PT (Gość)27.10.2014 13:00

"jjjju" napisał(a):
żal mi naiwnych ludzi... z drugiej strony na głupocie ludzkiej można zarobić, to dlaczego nie skorzystać? niech każdy martwi się o swoje.

Piszesz zarobić na głupocie? To nie głupota, to nasz kochany rząd doprowadził do tego że w Polsce praktycznie nie ma prawa na cwaniaków. To nasi politycy powinni ponieść konsekwencje tej "głupoty". No cóż, domyślam się że najbliższe wybory i dalej będziecie głosować na "mniejsze zło". Życzę powodzenia.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat