Ja czysty nie mam się czego bać,śpię spokojnie. A co do tego Pana co żekomo chciał sobie dać ognia,mogę mu polać benzyny
Oliwa nie żywa ale sprawiedliwa.
Dlaczego tym co było trudno za poprzednich 8 lat, nie podpalali się tylko próbowali sobie jakoś radzić, a sb jak mu emerytura się skurczyła to zaraz odstawia cyrk. Jak by wszyscy sobie życie odbierali , bo im się politycy i rządy nie podobają to by nas było 4 miliardy na świecie, a nie 8. Sbecia urządza sobie cyrki, widocznie w dalszym ciągu mają za duże emerytury, bo jak by mieli dochody jak większość Polaków to by mieli czy inny zaprzątnięte głowy.
Starszy pan? I mówił, że nie zgadza się ze zmianami politycznymi, jakie mają miejsce w kraju? W takim razie, czy to ten redaktor, który w sąsiedniej uliczce prowadzi brukowca?
Facet ma rację i słusznie powiedział bo zmiany w kraju idą w złym kierunku. Owszem porządek w sądach tak to słuszna reforma ale dlaczego w naszym sądzie tak drobiazgowo sprawdzają każdego to ciekawe bo niby czego tak się boją i wygląda ,że niedługo do sądu żeby wejść to przed drzwiami trzeba będzie się rozebrać do bielizny i dopiero wpuszczą. To już państwo policyjne inwigilacja na całego. Druga sprawa to PIS strzela sobie w stopę gnębiąc społeczeństwo zamiast wiele spraw ułatwiać by żyło się lepiej rząd robi na odwrót. Sam głosowałem na PIS i szkoda bo arogancja tą partię zgubi i przy urnach rozliczymy każdego
Polacy w wyborach w 2015 roku zagłosowali na sprawiedliwą Polskę, a nie partie kolesi, i dlatego taki rwetes. Walec Dobrych Zmian ruszył i zmienia Polskę na lepszą.
pewnie to jakiś kUBek któremu zabrali dodatki i przywileje i będzie musiał żyć z emerytury jak większość emerytów........
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!