Super , że Wójtem Rozprzy znowu jest Pan Jędrzejczyk! Strażacy z Rozprzy niech lepiej się wezmą za robotę. Proszę mi wytłumaczyć jak to możliwe, że normalny człowiek nie pracuje i nie ma zajęcia w domu tylko przesiaduje całe dnie przed OSP. A może tak do roboty by się wzięli!!! A jak tak bardzo są dobrzy to dlaczego nikt z nich nie pracuje w PSP? Tłumaczę bo żaden z nich by nie przeszedł pierwszego stopnia egzaminów -sprawnościowych a o teorii to mogą pomarzyć!!
Kolego żeby nie osp to psp siedzi i płacze i pisze to bez urazy dla kolegów z psp,prawdziwy strażak to przyzna a ty pewnie jesteś jednym z nich tylko z tych co Pan C przyjął po znajomości.więc siedz cicho bo żaden z Ciebie strażak .a jeśli chodzi o siedzenie pod strażą to wszyscy pracują a po pracy jak chcą to przychodzą mają do tego prawo bo to ich ,dbają i mają, nie stoją pod sklepem i nie piją więc kolego o co ci biega a jeśli masz problem to przyjdź osobiście to pogadamy .i na koniec wojtem się bywa a człowiekiem jest całe życie, ,,,
Z tego co wiem to wszyscy pracują lub uczą się. Natomiast swój wolny czas poświęcają, aby nawet taki człowiek jak Ty miał szybką pomoc w czasie pozaru lub wypadku. Oczywiście nie życzę Tobie takiego nieszczęścia.
. 20 tys. raz na 4 lata. Jak zasłużycie to dostaniecie.
cytat="~widz"]Prawda jest taka, że lepszy Jedrzejczyk niż Ryszard W. z wyrokiem na karku. A strażacy z Rozprzy pokazali z kim trzymają. 20 tysięcy dotacji dostali, a na drugi dzień wywiesili swoich idoli. Mam nadzieję, że skończy wam się ten dobrobyt. Są jeszcze inne jednostki, które zasługują na nagrody. Z całego serca Wam tego życzę:-)[/cytat]Ileż to zawiści. Nie postara się, aby być lepszym tylko źle życzy drugiemu. I to kto, osoba która z zasady powinna pomagac innym ludziom. Co za ludzie mieszkają w tej gminie Rozprza?
Co do dotacji ,wyjaśniam dla ciemniaków ,kwotę 20tyś przeznaczają chłopaki na sprzęt który służy wszystkim a ten sprzęt który kupią zrobi oszczędności w budżecie gminy ,więcej nie tłumaczę bo to wszystko pisze na ug rozprza, więc nie wprowadzajcie ludzi w błąd i przeciwko straży, bo to nie fer.
Oni liczą, że w Rozprzy będą mieć wreszcie Państwową Straż i dlatego próbują się wykazać. Niestety Kochani, nie ta władza:-)
ZRÓBCIE SOBIE GMINĘ MIERZYN, A WOJTEM JEDRZEJCZYKA. MNIE TO ODPOWIADA.
Straz z Rozprzy i ich szefowa przegrali z kretesem to piszaą teraz bzdury, szybko w nocy plakaty zdjeli bo wstyd, teraz kolej na Ele R, wojt Jedrzejczyk wymiata:-)
Panie Wójcie Jędrzejczyk bardzo ładna biblioteka, dziękuję. Życzę wszystkiego najlepszego w kolejnej kadencji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!