Byłem kilka razy ale te przemowy wójta są tylko płomienne q czasie wydarzeń, za słowami idą czyny a tu raczej mija się, puste słowa na okazje. Flaga co roku jest coraz to krótsza rozwijana przykro patrzeć.
To wszystko to jest jedno wielkie udawanie. Polska po 89 została zlikwidowana. Polska stała się mntownią i magazynem zagranicznych firm. Właścicielem 60% akcji Orlenu są zagraniczne firmy. I we Woli to też widać. Zakłady firmy sprzedane a teraz idzie ziemia rolna na sprzedaż pod przykrywką Magazynów czy Fotowoltaiki.
Wojska amerykańskie nie są po to aby bronić Polaków. Są po to: kiedy Polacy się ockną i zaczną się buntować to jakoś ten bunt trzeba stłumić. Polska jest amerykańską kolonią. Szczególnie widać to po uwielbieniu USA w polskim Sejmie.
Poliniak - "nabity": w Kremówkę, Bolka, Magdalenkę, Po-Pis, UE, Smoleńsk, srandemię, krzepionki, kraineU, Trampa...W co dalej...
1 dzień świętują kochają Polskę 11 listopada a pozostałe dni 363 dni sprzedają za euro, w zagranicznych marketach, za zagraniczne samochody, ciągniki. Opychają polskie zakłady pracy, polska ziemię. To jest cała kwintesencja Polaka. A później krzyczą Do broni!! Polacy do broni!! Ojczyzna jest zagrożona. Pic na wodę.
Ale Wy w tej Woli jesteście zakłamani. Nawołujecie do okazywania radości z okazji niepodległości. Za plecami robicie co innego. Normalnie chce m się puścić pawia i nie mogę patrzeć na niektóre osoby z Woli jak to pozują na wielkich patriotów. Zakłamanie najwyższego poziomu.
Proszę, litości: płomienne przemowy wójta....a ziemia w Majkowie czy pod fotowoltaikę obcym koncerną. Za jaką Polskę walczyli i umierali nasi dziadowie? Napewno nie za Polskę Wójta Romana: który co innego mówi a co innego robi za plecami. Jestem na NIE.
buahaha....honorowy patronat wójta.... większego kabaretu we Woli to nie można odstawić
“Musicie baczyć, aby nie wyzyskiwali waszej wiary ci, co Boga i Ojczyznę mają wciąż na ustach, ale sami fałsz i obłudę”
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!