Jestem pod wrażeniem serii 5 wyjazdowych zwycięskich meczów.Niezwykle korzystne wyniki(przegrane Końskich i Przemyśla),powodują,że teraz faworytami do baraży o awans do ekstraklasy są Piotrków i Opole.
Po wczorajszej porazce Przemyśla to my jestesmy glownym kandydatem do zajęcia 1. miejsca i bezpośredniego awansu do Superligi. Wystarczy tylko pokonać przeciętne drużyny z Chrzanmowa, Ostrowa Wlkp. i Radomia, a w ostatniej kolejce Czuwaj Przemyśl.
Dlaczego wypowiedzi są skracane.Napiszę jeszcze raz.Prezes Z. ma coraz więcej kłopotów na głowie.Trzeba szykować się na ekstraklasę,ewentualnie trzeba pomyśleć,który mecz odpuścić.Stawiam na baraże,że przyjdzie zadyszka formy.Co się stało z Michałem Matyjasikiem?
Proszę o wyjasnienie, bo wydaje mi się, że w tym sezonie I miejsce nie gwarantuje bezpośredniego awansu. Będą mecze pomiędzy drużynami 1 i 2 z pierwszej i drugiej grupy.
~Lopez (Gość)47 minut temu, 12:08
Teraz tylko czekać jak zabiorą kasę dziewczyn dla klubu Pobożnego.
A co z twoją Concordią. Pilnuj, bo ucieka!!!
Cenzura działa na tej stronie,wypowiedzi nie są w pełni publikowane.Prawdę trzeba mówić wszędzie,a jak się ktoś nie zgadza i czuje się winny,to są od tego różne instytucje broniące dobrego imienia pozwanego.W takim razie prawda o prezesie wypłynie gdzie indziej.
~kibic z tego co wiem 1i2 z grupy A i 1 2 z grupy B bedzie walczyc o awans do ekstraklasy w jakims turnieju
Są dwie grupy I ligi:A i B.Drużyny grają 2A-1B i 1A-2B.Zwycięzcy tych spotkań grają w ekstraklasie,przegrani zaś grają między sobą,a zwycięzca tego meczu zagra baraż z 10 zespołem ekstraklasy(mecz i rewanż)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!