luziku, jesteś moim idolem :) gratuluję i zazdroszczę rozumu i doświadczenia :)
Niektórzy potrafią tylko narzekać i opluwać innych,samemu nic nie potrafiąc WSTYD
Przeczytałem Twój wpis i tak mi się skojarzyło, że znam paru takich co prowadzą "współczesne PGR-y" - tysiąc hektarów, kilkadziesiąt tysięcy ogonów.
Zapewniam, że sukces i kasę osiągają tylko ci, którzy w robocie używają rozumu i doświadczenia.
Pozostałym zostaje śliskie co nieco i zapach.
Grupa wielkich miłośników Piotrkowa osiągnęła kolejny szczyt.
Kajakiem osiągnęli szczyt ??? Czego ???
Kajakiem - to raczej dno można osiągnąć. Tak podpowiada rozum i doświadczenie.
Chyba, że jest się rozumnym inaczej.
Może i masz rację.
W latach 70-tych zafascynowani próbą ucieczki naszych starszych kolegów samolotem szkoleniowym z lotniska w Piotrkowie próbowaliśmy przekonać ówczesnych decydentów do zrealizowania wyprawy śladami Wikingów Strawą, Pilicą, przez Bałtyk...
Tylko jakoś nam do chwały było bardzo daleko a raczej przeciwnie a takie to miało być fajne.
PIONIERZY PIOTRKOWSKIEGO SPŁYWU
Foto:
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Nie od dziś wiadomo,że prezydent Chojniak lubi "podpinać się" pod ciekawe inicjatywy innych. Nic go to nie kosztuje a podnosi prestiż miasta (czyt. "prezydenta"). Nie zmienia to jednak faktu, że fajni ludzie zrobili coś fajnego i chwała im za to.
to nie ja nasikałem do mleka: to oni zrobili kupę i wmawiają ludziom,że to jest ciasto; jak się ktoś odezwie, że to jest śmierdząca kupa, to zaraz jest trollem. Taak: król jest nagi!!!
"Luca" napisał(a):
Ludzie robią coś sympatycznego,bawią się, promują Piotrków.
Fajnie zadałoby się powiedzieć.
Tylko czy nie jest to spektakularny gest który ma na celu podniesienie prestiżu prezydenta Chojniaka.
Nam nie igrzysk trzeba a CHLEBA. Miasto ma być dla mieszkańców a nie urzędników.
Pracodawcy w tej chwili zwalniają ludzi, ograniczają pensje i zmuszają do pracy na umowach śmieciowych.
Służba zdrowia dogorywa w edukacji sytuacja katastrofalna. Obecna polityka jest antyspołeczna......
P.O. DZIĘKUJ
Euro 2012 wywołuje u nich protest. Dlaczego?
Demonstracja pod hasłem Chleba zamiast igrzysk przeszła w niedzielę ulicami Poznania......
więcej:
http://sklave.manifo.com/aktualnosci
Ludzie robią coś sympatycznego, bawią się, promują Piotrków - a Ty tradycyjnie, jako troll, umiesz tylko "nasikać do mleka". Zadowolony z siebie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!