super ja od roku nie mam pracy, a w urzedzie pracy pani powiedziała mi że powinienem mieć swoje znajomosci, a nie szukać pracy przez urząd. dziękuje , tyle do powiedzenia, urzędy są po to by leniuchy i obiboki mogły swoje ego doić bo myślą że skonczyli masonską szkołę bogacenia się cudzym nieszczęsciel i ludzkim kosztem.[i]
W Piotrkowie (jak w całej Polsce) jak zwykle wszystko się robi od doopy strony. Najpierw wydaję się zgodę na budowę domów a potem się myśli o kanalizacji i drogach. Zarządzający to urbanistyczni analfabeci.
a dają rentę na chorobę psychiczną? może spróbuj?
Czy to nie jakaś ściema z tymi ulicami? Może ktoś zorientowany poda dokładnie gdzie są te ulice. Google maps nie może ich znaleźć.
To nie żadna ściema. Te ulice są pomiędzy Pawłowską, a Brzeźnicka. Mój znajomy murarz na Chopina budował dom. Tu macie link i w którymś poście jest dokładna mapka i zdjęcia.
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=430372&page=70
No i w końcu wiemy co, gdzie, jak. Pozwoliłem sobie przenieść tą mapkę na tą stronę. Dzięki za info.
Miasto robi sobie dobrą reklamę, wprowadzając mieszkańców w błąd, robią zdjęcia, ładnie opisują szeroko zakrojoną inwestycję uwzględniając w swoich artykułach wiele ulic ale niestety asfalt i chodniki będą tylko na niewielkim odcinku czyli na ulicy Miłosza ( z mapki ulica zaznaczona kolorem żółtym. Kanalizacja owszem była robiona ale jeszcze nie ma odbioru i szkoda, że przy okazji jej realizacji nie zrobiono deszczówki- będą znowu kopać i oczywiście wydadzą ponownie nasze pieniądze!!! Czekamy na asfalt i chodniki oraz oświetlenie na ulicy Chopina, Porazińskiej oraz Herberta i proszę nie KŁAMAĆ!!!!
Czyżby tam jakiś radny z prawicy i lewicy razem dla siebie dom postawił? Na Wierzejach ludzie po 20 lat czekają na asfalt, a w okolicy ul. Świerkowej i przyległych już 38 lat.
A za kilka-kilkanaście lat na północ od ul. Porazińskiej pobiegnie dalsza część obwodnicy - ta czerwona linia na obrazku:
Obawiam się, że osoby które budują tam domy nie zostały poinformowane przez UM o tym fakcie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!