Ojciec Gracjan założył w Piotrkowie Oratorium Świętego Antoniego, Pamientm to jak dzis uczenszczalam do niego jak mialam 14lat kupe czasu minelo ale dzieki temu dzieci odrabialy lekcje spendzly milo czas a nie szwendaly sie po bramach .Byly super kolonie co milo wspominal naprawde wielki szacunek dla Ojca Gracjana .
super , super , super , super , i czekamy na niego i na Pierwsza msze Swieta .
Przykre, że powrót Ojca Gracjana może być traktowany w ten sposób.....
hura , hura ,hura , hura wiedzialam ze kiedys ten dzien znowu nastopi i ze bendziemy sie wszyscy cieszyc na jego powrut .Szacunek wielki dla Ojca Gracjana i spuznione zyczenina urodzinowe ktore obchodzil 1czerwca .100 lat i najlepszego <3 <3 <3 zobaczycie jak sie zwiekszy ilosc osub na mszach swietcyh jak powruci ten kochany ksiadz
my sie cieszymy z toba Marzenka iloc ludzi na mszach swietych sie zwiekszy
Te błędy ortograficzne w komentarzach-porażka ludzie nauczcie się pisać, słownik ortograficzny i do roboty!
Piotrków jest uratowany wraca nasz Ojciec ukochany. Nasz ojciec Gracjan wystartuje w wyborach i zostanie prezydentem, bezrobocie zostanie zlikwidowane, inwestorzy rzucą się do naszego miasta, ceny wody i czynszów spadną na łeb na szyję. Moje modły zostały wysłuchane jesteśmy uratowani. Alleluja Alleluja.
Powitajmy wszyscy naszego Ojca Gracjana, niech wszyscy Piotrkowianie wyjdą z domu. Przyjdźmy pod Kościół Bernardynów i zaśpiewajmy " Barkę " przynieśmy kwiaty i dary. Kto zostanie w domu to znaczy, że nie jest godny tu mieszkać. Tyle razy szłam na pielgrzymkę w tej intencji i jest nasz Ojciec. Życie jest teraz piękne.
Bardzo mnie ucieszyła ta wiadomość o powrocie naszego ukochanego Ojca .
znam tego Ojca juz 15 lat ,naprawdę wiele on zrobił dla naszego miasta i dla wielu ludzi których spotkał na swojej drodze.
Dla niektórych tych dzieci z oratorium i nie tylko ,jest on jak Ojciec ,mentor,wujek a przede wszystkim jest przez wielu z nas traktowany jak członek rodziny,wiem ,ze jego powrót do Piotrkowa zrobi wiele dobrego dla miasta i młodych ludzi którzy czekają z niecierpliwością na niego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!