metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mmm ~mmm (Gość)14.07.2012 14:03

szkoda chlopaków, matka madzi za zabójstwo robiona jest na gwiazde, prokuratorzy to pijacy i prawo maja po to by chronić swoich a zwyklych chlopaszków teraz zamkna za pare roślin. żałosne , dobrze że wojna idzie.

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)14.07.2012 17:06

"mmm" napisał(a):
żałosne , dobrze że wojna idzie.

Oj, z tego to nie ma się co cieszyć raczej. W każdej wojnie wąska grupka spasionych kutafonów zarabia ogromne pieniądze i poszerza swoje wpływy, a miliony zwykłych ludzi tracą życie, bliskich, dach nad głową i dorobek swojego życia. Jeśli masz na myśli wojnę, którą szykuje nam USrael, to weź pod uwagę, że Polska też będzie w nią wplątana, i w dodatku będziemy zmuszeni stanąć po tej "złej stronie". Bez względu na rezultat wylądujemy w szambie głebokości Rowu Mariańskiego, więc taka perspektywa wcale mi się nie podoba. Mam nadzieję, że do wojny światowej jednak nie dojdzie.

00

wojownik ~wojownik (Gość)14.07.2012 17:44

A co do wojny to u nas w Polsce szykuje sie wojna przeciw rządowi i to juz tuz tuz sie zacznie:)I bedzie ostro!

00

Luca ~Luca (Gość)15.07.2012 22:12

"wojownik" napisał(a):
A co do wojny to u nas w Polsce szykuje sie wojna przeciw rządowi i to juz tuz tuz sie zacznie:)I bedzie ostro!
cytat

ja juz żołnierzy zbieram :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat